Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stjerneparet Victoria (42) og David Beckhams (41) yngste sønn Cruz Bekham (11) har den siste tiden fått nettet til å koke med sitt ukjente sangtalent.

Det var etter at mamma Victoria Beckham delte et videoklipp på Instagram hvor sønnen sang, at folk fikk opp øyne og ører for den yngste av de tre sønnene.

Nå har den anerkjente manageren Scooter Braun (35) signert kontrakt med Curz, ifølge Mirror

Talentfull familie

Med en tidligere popstjerne som mor, og med en tidligere proff fotballspiller som far, storebror som anerkjent fotograf og en annen storebror som modell for det eksklusive klesmerket «Burberry», har det lenge vært store forhåpninger til Cruz blant Beckham-fans.

Happy anniversary, I love u so much x I'm so proud of our beautiful family x

Et bilde publisert av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Nå er det imidlertid Cruz sin tur til å skinne, og han kan si seg fornøyd med å ha signert kontrakt med Justin Biebers manager.

Følger Biebers fotspor

Bieber ble på lik linje som Cruz oppdaget i en ung alder av Scooter Braun etter at hans mor hadde publiserte en rekke videoklipp av at han covret forskjellige R&B-låter.

Som 15-åring gjorde Bieber sitt store gjennombrudd som første artist med 7 låter fra et debutalbum på Billboard Hot 100. Bieber er fremdeles en av verdens største popstjerner. Om Cruz vil følge hans fotspor gjenstår å se.