I kveld ble det klart at Emelie Hollow (18) er ute av The Stream, etter å ha fått færrest Spotify-strømmer og seerstemmer.

Mens tårene renner i direktesendingen, forteller sangeren at deltakelsen har betydd mye for henne.

– Jeg har vokst noen år mens jeg har vært med! Jeg har ikke bare vokst som artist, men også som menneske. Jeg har blitt en helt annen, men på en positiv måte, sier hun.

Se programleder Tarjei Strøm (38) gjøre det første intervjuet med Emelie ovenfor!

– Åh, jeg er så sippeguri

I TV2.nos eksklusive sending etter programmet, forteller 18-åringen at hun er mer enn fornøyd med å ha landet en fjerdeplass i musikkonkurransen.

– Jeg er så sinnssykt takknemlig! Og jeg hadde aldri i livet mitt trodd at jeg skulle komme så langt, sier hun, samtidig som det er tydelig at følelsene tar overhånd.

– Åh, jeg er så sippeguri, ler hun.

– Eventyr uten like

Da Emelie lastet opp auditionvideoen sin på thestream.no, hadde hun altså ikke spesielt store forventninger.

– Jeg tenkte at i beste fall er det kanskje noen flere som hører eller ser på videoen min. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle komme så langt og få platekontrakt og bli kjent med alle som er en del av The Stream. Alle er fantastiske og det er et eventyr uten like, smiler hun.

Ble signert Universal

Se Emelie synge «Heaven»:

I løpet av deltakelsen, har den unge artisten rukket å signere med Universal Music, og hun har gitt ut én låt i uka i de sju ukene programmet har gått live.

18-åringen klarer knapt beskrive hvor stort hun synes det er.

– Det er helt latterlig sykt!

Selv om hun forsvinner fra TV-skjermen fredager, har hun ingen planer om å gi seg med musikken.

– Nå skal jeg hjem og skrive masse musikk og i masse spennende sessions. Og jeg skal fortsette å bare klatre meg oppover!

Se hvilke to artister som går til The Stream-finalen neste fredag klokka 20.00 på TV 2.