Jakten-bøndene fant ikke kjærligheten på TV: – Vi må på Tinder i kveld

Etter TV-innspillingen ble det brudd for Sondre (29) og Martin (23) og deres friere. Nå er Jakten-bøndene klare for å date igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens sesongavslutning av Jakten på kjærligheten var det fire forelskede par som møtte programleder Katarina Flatland (27).

Men etter at TV-innspillingen var over, ble det brudd for både Sondre Stubrud (29) og Martin Vågsæter (23).

TV 2 møtte de single Jakten-bøndene i Oslo, og da kunne de fortelle at de nå er klare for å date igjen.

– Jeg er fremdeles like lei av å være singel som jeg var i vår. Så jeg håper at det snart dukker opp ei som passer bra for meg, sier Sondre.

Angrer ikke på deltakelsen

Sondre valgte frieren Katrina Davis (28) til slutt, men de avsluttet forholdet kort tid etter at TV-innspillingen var over i august.

Selv om det ikke ble kjærlighet, angrer ikke bonden på at han var med i TV-programmet.

– Det har vært veldig artig og lærerikt. Det er slettes ikke noe som jeg angrer på. Kanskje jeg blir med i neste sesong også, spøker Sondre.

Martin og hans utvalgte frier Dorothea Bang Juliussen (22) gjorde det slutt for fem - seks uker siden.

– Hvorfor ble det ikke en match?

– Det blir kanskje litt påtvunget, siden alt fokuset er på at man skal finne kjærligheten. Da kan det oppstå følelser som ikke er helt ekte, sier Martin.

– Det er en spesiell situasjon når alt skal gå så fort og det blir så intenst. Det kan være vanskelig å finne de riktige følelsene da, legger Sondre til.

Skal prøve seg på Tinder

Martin avslører at han fått flere meldinger av damer som har sett ham på TV.

– De skriver alt fra «Hei» til «Du var fin å se på». Det var ei som angret på at hun ikke turte å melde seg på. Om jeg ikke fant kjærligheten på TV, så meldte hun seg frivillig på date, sier Martin

– Jeg har faktisk ikke svart på noen av meldingen, men jeg får ta meg en runde og svare nå. Jeg satser på at ikke alle har funnet seg type, legger han til.

Nå som siste episode er sendt på TV, slipper Jakten-bøndene å holde sivilstatusen sin hemmelig lengre.

– Det spørs om vi må på Tinder i kveld og se hvordan det slår ut, sier Sondre.

– Nei, jeg nekter å være på Tinder. Jeg har prøvd det. Men når jeg prøvde det i bygda hjemme, så var det plutselig fem på rad som jeg er i slekt med, så da orket jeg ikke mer, ler Martin.

Nært vennskap

Jakten-bøndene har blitt gode venner i løpet av TV-innspillingen.

– Jeg er glad for at jeg var med på Jakten på kjærligheten, siden jeg møtte mange trivelige mennesker. Jeg hadde aldri møtt Sondre om jeg ikke var med på dette. Det er kanskje det jeg har fått ut av det, sier Martin spøkefullt.

Sondre og Martin har nærmest daglig kontakt.

– Vi snakker på telefonen nesten hver dag. Ikke bare jeg og Martin, men også Axel Tobias og Audun. Vi snakker om alt mulig, fra gårdsdrift til damer, sier Sondre.

Se alle episodene fra årets sesong av Jakten på kjærligheten på TV 2 Sumo.