Adrees (16) ute av The Stream – nå drømmer han om Marion Ravn

Artisten la ikke skjul på at han ønsker seg Ravn i armkroken.  Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne fredagen var det Andreas «Adrees» Estenstad (16) som fikk færrest streams og stemmer i The Stream. Dermed er han ute av konkurransen.

– For det første må jeg selvfølgelig si at det har vært så utrolig lærerikt og så sinnssykt artig å være med på. Spesielt når jeg tenker på hvem jeg har fått gjøre dette med, sier han når resultatet er klart.

– Jeg har én drøm i livet mitt, og den drømmen er å holde på med musikk resten av livet. Og hvis du ikke finner meg på Spotify, håper jeg at jeg ligger på en sandstrand med Marion Ravn i armkroken, spøker han videre.

Se det første intervjuet med den utstemte artisten ovenfor!

Fortsatte med Ravn-flørting i etterpå-sendingen

I TV2.nos eksklusive nettsending, utdyper 15-åringen fremtidsplanene.

– Det er nå sånn at jeg er en fyr som elsker livet og elsker musikk. Jeg vil jo gjerne på Spotify og fortsette å nå ut i Norge med musikken. Men hvis det skjærer seg, skal jeg fortsette med musikk og fortsette å leve livet. Når jeg er ferdig med skolen, ser jeg det for meg ... tenk å kose seg med en fin gitar og ukulele og ikke minst Marion Ravn, gliser artisten, som i motsetning til 32 år gamle Sony-tilknyttede Ravn jobber med Universal Music.

Ikke lei seg for å gå glipp av en halv million

Selv om The Stream-reisen altså ender i kveld, er ikke Adrees lei seg. Han er derimot svært takknemlig for tiden han hatt i musikkonkurransen.

– Vi har under hele prosessen jobbet med det som er Norges desidert beste musikere. Og bare det har gjort at vi har lært så utrolig mye. Man har utviklet seg og lært så mye. Det er umulig å være lei seg når man går ut her når man har kommet så langt og lært så mye. Vinneren får 500.000 så klart, men når man elsker musikk så mye som meg, da betyr ikke 500.000 så mye. Jeg har så mye å gi, avslutter sangeren.

Se The Stream fredager klokka 20.00 på TV 2.