HILLARY-OUS: Artisten Katy Perry hadde bestemt seg for å ta den helt ut under årets Halloween-feiring. Her er hun avbildet idet hun ankommer Kate Hudsons årlige fest. Foto: GAMR/FAMEFLYNET PICTURES/Stella Pictures
HILLARY-OUS: Artisten Katy Perry hadde bestemt seg for å ta den helt ut under årets Halloween-feiring. Her er hun avbildet idet hun ankommer Kate Hudsons årlige fest. Foto: GAMR/FAMEFLYNET PICTURES/Stella Pictures Foto: GAMR/FAMEFLYNET PICTURES

SE KJENDISENES ELLEVILLE HALLOWEEN-KOSTYMER:

Katy Perry (32) med «Hillary-ous»-kostyme til Halloween

Katy Perry (32) slo alle ned i støvlene med sitt svært gjennomførte Hillary Clinton-kostyme

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Noen nøyer seg kanskje med en enkel maske eller en kul parykk til Halloween. Popstjerna Katy Perry er ikke en av dem.

Hun tok den helt ut da hun fikk sine profesjonelle sminkører til å forvandle seg til den 37 år eldre presidentkandidaten Hillary Clinton.

Hvor er Bloom?

I Perrys følge til Kate Hudsons årlige Halloweenfest var både Bill Clinton og Donald Trump representert – selvfølgelig omringet av sikkerhetsvakter.

Det har versert flere teorier om hvilket kostyme kjæresten Orlando Bloom gjemmer seg bak.

Ifølge Daily Mail er Bloom utkledd som Trump. Han blir avslørt på grunn av den karakteristiske tattoveringen og armbåndet.

Kylie Jenner arrangerte fest

BEINTØFT: Kylie Jenner (19) og rapper-kjæresten Tyga valgte å kle seg ut som skjeletter. Foto: PLANET PHOTOS/Stella Pictures
BEINTØFT: Kylie Jenner (19) og rapper-kjæresten Tyga valgte å kle seg ut som skjeletter. Foto: PLANET PHOTOS/Stella Pictures Foto: PLANET PHOTOS

Kylie Jenner (19) arrangerte en egen Halloween-fest med rapper-kjæresten Tyga (26), og kjæreste paret kledde seg i matchende skjelett-kostymer.

Kylies storesøster Kendall Jenner (20) har derimot gått for en variant uten ansiktsmaling. Det er litt vanskelig å se hva hun skal forestille, men vi velger å tro at hun har kledd seg ut som en sexy katt.

KATTEKVINNE: Kendall Jenner (20) på vei inn på Kate Hudsons Halloweenfest. Foto: Stella Pictures
KATTEKVINNE: Kendall Jenner (20) på vei inn på Kate Hudsons Halloweenfest. Foto: Stella Pictures Foto: CPR/Rocstar/FAMEFLYNET PICTURES

I tillegg til å være med på lillesøsterens feiring, ble Kendall også observert på Kate Hudsons fest.

Spenstig kostyme

Modern Family-stjernen Ariel Winter har tidligere fått kritikk for dristige kjolevalg, men det ser ikke ut til å ha påvirket henne i valget av årets Halloween-outfit. Winter har i likhet med Kendall valgt kostyme fra dyreriket, og kledde seg ut som sexy kanin.

🐰

Et bilde publisert av ARIEL WINTER (@arielwinter)

Kaninen Winter kunne blitt et lett bytte for løven Zara Larsson (18). Den svenske artisten valgte å gå for Disney-karakteren Scar i Løvenes Konge.

When you give em that "I just killed my brother, Mufasa" look 👀 🦁 #circleoflife

Et bilde publisert av Zara Larsson (@zaralarsson)

Viste seg med kjæresten

Skuespiller og artist Hillary Duff (29) og hennes nye kjæreste Jason Walsh viste seg sammen for første gang etter at forholdet ble offisielt tidligere denne måneden.

Paret valgte en historisk vri på kostymene, og ankom Casamigos Halloween Party som pilegrim og indianerhøvding.

HISTORISK DEBUT: Hilary Duff og kjæresten Jason Walsh viste seg offentlig for første gang etter at de bekreftet forholdet. Foto: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos Tequila/AFP 
HISTORISK DEBUT: Hilary Duff og kjæresten Jason Walsh viste seg offentlig for første gang etter at de bekreftet forholdet. Foto: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos Tequila/AFP  Foto: Michael Kovac

Også noen av våre norske kjendiser har feiret Halloween denne helgen. Artisten Aurora Aksnes (20) var en av dem, og postet et bilde av sin spøkelses-kreasjon sin på Instagram.

Ready for #vevohalloween

Et bilde publisert av AURORA (@auroramusic)

Komiker Abubakar Hussain (29) og Sandra Lyng feiret på samme fest. Abu i noe han refererer til et lavbudsjetts vampyr-kostyme, mens Sandra Lyng var utkledt som karakteren Wonder Woman.

Bloggeren Sophie Elise kledde seg ut som seg selv anno 2012 / 2013. Hun har bandasje over nesen og en topp med dyp utringning som viser to påmalte sår.

Takk folkens for en episk innflytte-Halloweenfest ! 👻 (fikk dessverre ikke med alle på bildet)

Et bilde publisert av Sandra Lyng (@sandralyng)

Et bilde publisert av AbuHus (@abuhus)

«Sophie Elise utkledd som... Sophie Elise, år 2012 / 2013. Dette er et kostyme med en personlig betydning for meg. Det symboliserer en tid av livet mitt som var helt forferdelig, og at jeg nå er «fri» fra tvangstanken om å operere meg hele tiden. Jeg har aksept for at den perioden i livet mitt var forferdelig, men at man nå kan kle seg ut og anerkjenne at man er overden psykiske sykdommen som samfunnet setter på oss om at man skal se ut på en viss måte. Altså, fuck det!», skriver hun.