Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne uken la kronprinsesse Mette-Marits sønn, Marius Borg Høiby (19), ut flere gjenstander for salg på Finn.no – med Slottet som adresse.

19-åringens blemme fikk massiv omtale i landets aviser.

Forundret over omtalen

Slottets informasjonssjef, Marianne Hagen sier til God kveld Norge at hun er forundret over at saken har fått så mye oppmerksomhet.

– Det denne saken dreier seg om en gutt på 19 år som har glemt å hake av i boksen for «skjul adresse», og da overrasker det meg at saken kan bli så stor, sier Hagen til God kveld Norge.

– Helt logisk

Hagen bekrefter at Slottets adresse er riktig postadresse for Marius, og at han nok ikke kommer til å begå denne feilen igjen.

– Marius Borg Høiby har postadresse på Slottet, og det er fordi at all post til kongeparet og kronprinsfamilien går hit til gjennomlysning. Det er helt logisk. Han skulle ha haket av boksen, og det kommer han alltid til å gjøre i fremtiden.

Har mottatt hatmailer

Marius har den siste tiden opplevd å få flere hatmailer og krass kritikk på nett etter hendelsen.

– Diskusjonen om hvor mye en veske skal koste i Norge, der er det utrolig mange meninger – naturlig nok. Det er et faktum at nordmenn har blitt et rikt folk, og mange har dyre ting, konstaterer Hagen.

Marianne Hagen oppfordrer til varsomhet, og minner om at de retter kritikk mot en 19-åring.

– Folk må besinne seg litt, hva de får seg til å si, og hva de får seg til å sende av rene hatmeldinger til en gutt på 19 år, sier hun.

Se God kveld Norge på TV 2 lørdager klokken 21.30. Du kan se programmet når du vil på TV 2 Sumo.