Anita (43) ga venninnen Laila (40) en hemmelig gave før hun forlot Farmen

Anita Kallestad synes det verste var å dra fra Laila Lockert, men håper hemmeligheten kan gi henne en fordel videre i spillet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anita Kallestad (43) kjempet helhjertet mot Stine Hartmann (30) i slegge, men måtte til slutt innse at konkurransen ble for tøff.

Etter fire uker på gården synes Anita at det verste var å ta farvel med venninnen Laila Lockert (40).

– Det verste er å reise fra Laila som har betydd mye for meg på gården. Det var tøft å se reaksjonen hennes da jeg måtte gå, forteller Anita til TV 2 etter exiten.

Både Anita og Laila tok til tårene da de måtte si hadet til hverandre, og det ble ekstra emosjonelt da Anita ga Laila en personlig gave.

Se Anita overraske Laila i videovinduet øverst.

– Jeg har vært så heldig å finne en hjertestein her inne. Så når hun sier at jeg er hjertet hennes, så var det ingen tvil om at hun måtte få den av meg. Så kan hun legge den under hodeputen sin.

– Hjelpe henne å vinne

Anita beskriver steinen som en lykkeamulett, og hun håper den kan gi Laila en fordel videre i spillet på Farmen.

– Jeg fant den rett før min første tvekamp, som jeg vant. Før denne tvekampen har jeg mistet den i gulvet hele tiden, og tenkte det kanskje var et tegn, sier 43-åringen lattermildt, og legger til:

– Jeg håper den kan hjelpe henne til å komme langt, og forhåpentligvis vinne, bedyrer Anita.

Utslått Anita håper gaven kan gi Laila en fordel videre på Farmen

Anita jobber til daglig som klarsynt, og hun var på forhånd av Farmen spent på hvordan de andre deltakerne ville reagere. Lasse Bergseter (49) var i utgangspunktet svært skeptisk, men har etter et par spesielle samtaler med Anita endret syn på hennes yrke.

– Sett hvem som går videre

For Anitas del har det vært fint å kunne bruke sine påståtte evner til å se at familie og venner har det bra utenfor livet på Farmen.

– Jeg har sett at de der hjemme har det bra, noe som selvfølgelig har gjort at jeg har klart å være mer rolig mens jeg har vært på Farmen. Men jeg er veldig nysgjerrig på nyhetene, forteller Anita etter fire uker isolert fra omverdenen.

– Har du sett hvem som vinner Farmen 2016?

– Jeg har ikke sett hvem som vinner, men jeg har kanskje sett hvem som går videre til finaleuka. Sånn som jeg mener det er det Oddvar, Åsta, Laila og Simen.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.

Du kan også se Farmen når det passer deg på Sumo.