Sophie Elise overrasket på direkten: – Nei! Kødder du?

Sophie Elise fikk en hilsen hun ikke hadde ventet seg under dagens God morgen Norge-sending.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag lanserte Sophie Elise Isachsen sin nye bok «Forbilde», og boka er allerede utsolgt flere steder.

– Jeg har ikke tatt det innover meg enda. Jeg fikk vite at den er solgt så mye på lanseringsfesten i går etter to flasker champagne, forteller bloggeren.

Har vært slitsomt

Det har vært mange intervjuer i helgen, og Sophie Elise innrømmer at hun er sliten nå.

– Det har vært slitsomt, men «morsomt-slitsomt». Dette er noe jeg har jobbet med lenge, så det går bra med alt som følger med av presse, sier hun.

Overrasket på direkten

I familien Isachsen er det flere forfattere, for bestefar Harald lanserte også bok denne helgen. I den anledning ble Sophie Elise overrasket med en hilsen fra bestefaren på direkten.

– Herregud, det hadde jeg ikke trodd, utbrøt en overrasket Sophie Elise da bestefar dukket opp på skjermen.

– Jeg har veldig vanskelig for å vise kjærlighet overfor noen, og det tror jeg han har også. Han sier sjeldent at han er stolt av meg selv om jeg vet at han er det, så det var stort å høre det nå, sa en litt rørt bokdebutant.

– Har vært en løs kanon

Selv om boken heter «Forbilde» og Sophie Elise har tatovert nettopp det ordet på hånden, har hun ikke lyst til å være ett forbilde.

– Det er ett tungt ansvar å bære. Hadde jeg følt at jeg måtte være ett forbilde hadde jeg mistet min «edge». Jeg har gjort så mye rart og sagt så mye rart etter jeg ble kjent, fordi jeg har vært en løs kanon og ikke tenkt mye på konsekvenser, forteller en åpenhjertig Sophie Elise.

Se hele intervjuet med Sophie Elise på God morgen Norge i videovinduet under!