LATTER: Kronprinsesse Mette-Marit og hennes sønner prins Sverre Magnus (t.v.) og Marius Borg Høiby var tilstede som tilskuere sammen med Marius' kjæreste Linn Helena. Bak står kronprins Haakon. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
LATTER: Kronprinsesse Mette-Marit og hennes sønner prins Sverre Magnus (t.v.) og Marius Borg Høiby var tilstede som tilskuere sammen med Marius' kjæreste Linn Helena. Bak står kronprins Haakon. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Ruud, Vidar

«Lille» Marius viste seg sammen med millionærkjæresten

Märtha Louise gjorde comeback på hesteryggen under Oslo Horse Show. Samtidig viste Marius Borg seg for første gang offentlig sammen med kjæresten.

Lørdag var deler av kongefamilien tilstede på Oslo Horse Show for å støtte opp når Märtha Louise vendte tilbake til hesteryggen.

Marius' kjæreste tilstede

Kronprinsesse Mette-Marit og hennes sønner prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby var tilstede som tilskuere sammen med Marius' kjæreste Linn Helena Nilsen (20).

– Det er artig at «lillebror» Haakon hadde tatt med familien for å heie på Märtha. Spesielt hyggelig er det å se at eldstebarnet på Skaugum, Marius Borg Høiby har med seg kjæresten, sier TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland.

Borg Høiby har tidligere lagt ut bilder av sin kjære i sosiale medier. Hun har også postet et bilde av han på Instagram.

«Feeling lucky», skriver hun under et bilde av de to etterfulgt av et smilefjes.

«Im lucky too have you», skriver Marius som et svar på kjærestens søte bilde og kommentar.

Inn i varmen

– De to har vært observert sammen med kronprinsparet før - både på Slottet og i hennes hjemby Drammen. Men dette er første gang de viser seg sammen offentlig et sted hvor også pressen er til stede, sier Totland.

Kronprinsparet velger dermed å gjøre som kongeparet gjorde da Märtha og Haakon var i tenårene og nyforelsket: de inviterer kjæresten inn i varmen.

På nyåret flytter Marius og kjæresten sammen til USA for å studere ved et universitet i California.

Linn Helena Nilsen kan som 20-åring skilte med en millionformue. I skattelistene står hun oppført med en formue på nesten 5.7 millioner kroner.

Kongelig comeback

350 hester traver i og rundt Telenor Arena under Oslo Horse Show.

Her deltar blant annet åtte av de ti høyest rangerte rytterne i verden, inkludert ferske, franske olympiske mestere i sprangridning, samt den svenske sølvvinneren i Rio, svenske Peder Fredriksson.

Lørdag var det klart for comeback-klassen der ryttere som deltok i det første Oslo Horse Show stilte til start. På en av hesteryggene i denne klassen satt prinsesse Märtha Louise, og det var tydelig at rytteren var fornøyd med både egen og hestens innsats, ifølge NTB.

PÅ TELENOR ARENA: Prinsesse Märtha Louise på Oslo Horse Show på Telenor Arena. Prinsesse Märtha Louise deltar med hesten Chacez i egen comebackklasse lørdag. Hun er fornøyd med sin egen innsats.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
PÅ TELENOR ARENA: Prinsesse Märtha Louise på Oslo Horse Show på Telenor Arena. Prinsesse Märtha Louise deltar med hesten Chacez i egen comebackklasse lørdag. Hun er fornøyd med sin egen innsats. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Ruud, Vidar
VILL JUBEL: Prinsesse Märtha Louise på Oslo Horse Show på Telenor Arena. Prinsesse Märtha Louise deltar med hesten Chacez i egen comebackklasse lørdag. Hun er fornøyd med sin egen innsats.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
VILL JUBEL: Prinsesse Märtha Louise på Oslo Horse Show på Telenor Arena. Prinsesse Märtha Louise deltar med hesten Chacez i egen comebackklasse lørdag. Hun er fornøyd med sin egen innsats. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Ruud, Vidar