TAR PAUSE: Den amerikanske artisten Demi Lovato tar en pause fra rampelyset. Foto: REUTERS/Andrew Kelly
TAR PAUSE: Den amerikanske artisten Demi Lovato tar en pause fra rampelyset. Foto: REUTERS/Andrew Kelly Foto: Andrew Kelly

Demi Lovato (24) tar en pause fra musikken

– Jeg vil heller jobbe med veldedighet, skriver artisten til fansen på Twitter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Artist og tidligere Disney-stjerne Demi Lovato (24) meldte tirsdag kveld at hun tar en pause fra musikken til neste år, ifølge Billboard.

– Jeg gleder meg veldig til 2017. Da skal jeg ta en pause fra musikken og rampelyset. Jeg er ikke lagd for denne bransjen og media, skriver hun til sine følgere på Twitter.

– Ikke verdt det

Til tross for at mange fans uttrykker at de er skuffet over avgjørelsen, er det også mange som støtter Lovato.

– Vi er her for deg, uansett hva du bestemmer deg for, bare husk at generasjonen vår trenger stemmen din. Elsker deg, skriver en av dem.

For å utdype hva som ligger bak beslutningen skriver Lovato at hun har mistet motivasjonen.

– Det føles ikke verdt det. Jeg vil heller jobbe med veldedighet for å være ærlig, forklarer hun.

Sliter psykisk

Mange av fansen spekulerer også i om det er hennes psykiske helse som er årsaken til at hun trenger en pause. Demi Lovato har tidligere vært svært åpen om at hun sliter psykisk og at hun er bipolar. Hun har også fortalt om sine stoffproblemer og selvskadingen.

– Jeg vet ikke hvordan det er i Norge, men i USA er det en voksende gruppe unge mennesker som sliter i hverdagen – og siden jeg selv har slitt så ønsker i hvertfall JEG å være åpen om det. Dessuten er det deilig å ikke gå rundt å være redd for å bli «avslørt» av pressen, ettersom jeg ikke har noe særlig mer igjen å holde hemmelig, fortalte artisten da hun gjestet Senkveld i fjor høst.