KRITISK: Tidligere Kaye West-livvakt Steve Stanulis mener Kim Kardashian må ta noe av skylden for at hun ble utsatt for ran. (Scanpix/ Dan Callister/Rex/Shutterstock)
KRITISK: Tidligere Kaye West-livvakt Steve Stanulis mener Kim Kardashian må ta noe av skylden for at hun ble utsatt for ran. (Scanpix/ Dan Callister/Rex/Shutterstock)

Eks-livvakt forutså ranet:

Slakter Kim Kardashians skrytebilder i sosiale medier

Livvakten var sikker på at realitystjernen før eller siden ville bli utsatt for et angrep. Han mener hun må skjerpe bruken av sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til mandag ble Kim Kardashian West (35) ranet av to maskerte menn med skytevåpen i leiligheten sin Paris.

Nå hevder Kanye West sin tidligere livvakt at han visste at ranet ville skje før eller siden.

Har advart

Steve Stanulis (42) har tidligere advart Kim Kardashian mot å dele detaljer rundt livet sitt på sosiale medier, for å ivareta sin egen sikkerhet, skriver MailOnline.

– Hun har omtrent 50 millioner tilhengere på Twitter som vet hvor hun er til enhver tid. Jeg så dette komme. Det måtte skje før eller siden, når hun velger å vise all sin rikdom på sosiale medier, sier Stanulis til MailOnline.

– Dette kan skje igjen, og både Kim og Kanye bør ta denne hendelsen som en advarsel, sier Stanulis.

En av verdisakene som det antas at gjerningsmennene tok med seg etter ranet er Kardashians diamantring til en verdi av 35 millioner, som hun ved flere anledninger har delt bilder av på sin Instagram- og Snapchat konto.

💎💎💎

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

#MILFMONEY

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Den tidligere livvakten fikk sparken i mai, etter at Kanye West oppdaget at han hadde stått utenfor hotelrommet til Kim Kardashian i New York og pratet med henne en lang stund.

Livvakten som har kone og tre barn, har i senere tid nektet for at han flørtet med Kardashian.

Ble mobbet etter ranet

Etter hendelsen var det mange som latterliggjorde ranet og delte hatefulle meldinger om reality-stjernen på sosiale medier.

På Twitter skriver en:
«Alene i en leilighet med juveler til 9 millioner dollar? LOL. Forsikringssvindel?»

Mens en annen skriver:
«Kim Kardashian ble ranet med pistol. Røveren tok pengene hennes, men klarte ikke å finne sjelen hennes.»

Etter de negative meldingene var flere kjendiser og fans raskt ute med å uttrykke sin støtte til Kardashian på sosiale medier.

Programleder og komiker James Corden skriver på Twitter:
«De som gjør narr av Kim Kardashian i kveld burde huske at hun er en mor, en datter, en kone og en venn. Vær snill eller hold kjeft.»

Mens journalist Piers Morgan skriver: «Jeg er veldig lei meg på Kim Kardashians vegne. Det må ha vært en forferdelig opplevelse.»