ANGREP KJENDISENE: Den ukrainske stuntreporteren løftet opp Gigi Hadid etter et moteshow i Milano i forrige uke. I går forsøkte han å kysse rumpen til Kim Kardashian. Foto: Stella Pictures
ANGREP KJENDISENE: Den ukrainske stuntreporteren løftet opp Gigi Hadid etter et moteshow i Milano i forrige uke. I går forsøkte han å kysse rumpen til Kim Kardashian. Foto: Stella Pictures

Stuntreporter angrep Kim Kardashian og Gigi Hadid

I forrige uke løftet han supermodellen Gigi Hadid opp fra bakken, og i går snek han seg under skjørtet til Kim Kardashian. Nå forteller han hvorfor.

I forrige uke skapte den ukrainske stuntreporteren Vitalii Sediuk overskrifter verden over da han snek seg bak Gigi hadid (21) og løftet henne opp etter et moteshow i Milano.

Modellen reagerte raskt og slo mannen i ansiktet med albuen, før mannen slapp henne ned og løp sin vei.

Noen dager etter møtte stuntreporteren på Kim Kardashian (35) i Paris hvor han forsøkte å snike seg oppunder skjørtet hennes, før han raskt ble lagt i bakken av sikkerhetsvaktene.

Protest mot bransjen

Ifølge Usmagazine har Sediuk fortalt at han prøvde å kysse realitystjernen på rumpa som en protest for å fremme naturlig skjønnhet blant tenåringsjenter.

Til The Hollywood Reporter skal Sediuk forklart at han løftet opp Gigi Hadid som en protest mot hele motebransjen.

Her blir stuntreporteren dyttet ned av Kim Kardashians sikkerhetsvakt etter at han forsøkte å kysse rumpen hennes. Foto: Stella Pictures
Her blir stuntreporteren dyttet ned av Kim Kardashians sikkerhetsvakt etter at han forsøkte å kysse rumpen hennes. Foto: Stella Pictures Foto: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE

– Selv om jeg anser Gigi Hadid som vakker, har verken hun eller venninnen Kendall Jenner noenting å gjøre i motebransjen. Ved å gjøre dette, oppfordrer jeg moteindustrien å benytte seg av sanne talenter, sier Sediuk til det amerikanske magasinet.

Han beskriver hendelsen som en oppvekker til Vouge-redaktør Anna Wintour, som er kjent for å være den første i magasinets historie som bruker kjendiser på forsiden.

– Hun gjorde magasinet til en tabloidavis ved å la Kardashian-jentene og andre kjendiser være på forsiden til et så respektert magasin, forklarer han.

På spørsmål om hvordan han responder på påstander om at hans siste stunt ikke var noe mer enn et angrep på en kvinne, svarer han: - Ikke vær så dramatisk.

Angrepet kjendiser før

Dette er ikke første gang Sediuk skaper overskrifter i kjendisverden. Den tidligere ukrainske nyhetsreporteren er blant annet kjent for å ha blitt slått av Will Smith da han forsøkte å kysse ham i 2012.

I 2014 forsøkte han å snike seg oppunder kjolen til America Ferrera på den røde løperen i Cannes. Og kun noen dager etter den hendelsen, hoppet han over sperringene på den røde løperen ved El Captain Theatre i Hollywood og slo til Brad Pitt i ansiktet.

Etter hendelsene sa retten at han måtte holde seg langt unna kjendiser og røde løpere. Han ble idømt tre års prøvetid, og han ble nødt til å få psykologisk behandling i minst ett år.