IKKE HELT DET SAMME..: Christina Halstensen (19) skulle opprinnelig møte Justin Bieber (22), men møtet ble avlyst. Her er hun med en pappfigur av superstjernen i stedet. FOTO: Privat
IKKE HELT DET SAMME..: Christina Halstensen (19) skulle opprinnelig møte Justin Bieber (22), men møtet ble avlyst. Her er hun med en pappfigur av superstjernen i stedet. FOTO: Privat

Christina skulle møte Bieber, men fikk kun ta bilde med en pappfigur

Christina Halstensen (19) hadde egentlig kjøpt billetter for å møte Justin Bieber under konserten i Oslo på fredag, men endte opp med en litt annen opplevelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Christina Halstensen (19) hadde kjøpt V.I.P-billett for over 8.000 kroner til fredagens konsert, og fikk komme backstage under showet.

Følg Bieber-besøket i vårt livesenter!

Til TV 2 forteller Christina at hun og fem andre fans fikk omvisning bak scenen.

– Vi fikk se noen av klærne han brukte på My World Tour og Believe Tour. Det var også en bok der man kunne skrive en liten hilsen til Justin, noe som var veldig gøy. For da fikk du liksom gitt en liten beskjed til ham, forteller hun.

Fikk se garderoben

Christina og de andre fikk også se området hvor Bieber forbereder seg før konsertene i Oslo.

Christina er fornøyd med opplevelsen bak scenen, til tross for at hun ikke fikk møtt superstjernen selv. FOTO: Privat
Christina er fornøyd med opplevelsen bak scenen, til tross for at hun ikke fikk møtt superstjernen selv. FOTO: Privat

– De fortalte også mye om hvordan det er bak kulissene og hvor mye arbeid det er med en turné. Vi fikk også se garderoben til danserne og Justin, sier 19-åringen.

Egentlig var et møte med Bieber inkludert i VIP-pakkene, som opprinnelig kostet 17.000 kr. Men i mars ble det klart at Bieber avlyste «meet and greet» , fordi han blir sliten av å møte fansen. Dermed ble VIP-prisen senket til 8.000 kroner.

Fikk møte pappfigur

Under fredagens Oslo-konsert fikk fansen med VIP-billetter ta bilde med en pappfigur, noe Christina var godt fornøyd med.

– Det var litt synd at vi ikke fikk møte Justin, men alt det andre var veldig bra. Det var noen pappfigurer av Justin der, som vi fikk ta bilde med, sier Christina.

Christina er stor fan av Bieber, og har tidligere vært i både Canada og New York for å se han opptre. Hun har til og med møtt Biebers mor ved en anledning, men møtet med selve superstjernen må hun altså fortsatt se lenge etter.

– Det er veldig synd. Jeg har ventet åtte år på å møte han, så jeg er lei meg for det. Men jeg skjønner jo at han blir sliten. Han beklaget seg veldig, forteller hun om da Bieber avlyste møtet.

Har hatt meet and greet tidligere

Bieber har tidligere arrangert muligheter for «meet and greet» under konsertene sine. Da han var i Norge i 2015 og stormet ut av konsertlokalet etter kort tid på grunn av vann på scenen, forsvant han raskt ut av landet.

Likevel fikk noen få heldige fans møte han før alt dramaet, og én av disse var selveste kronprinsesse Mette Marits sønn, Marius Borg Høiby.