Utpekt som Brad Pitts nye flørt – nå bryter hun stillheten

Den franske skuespilleren Marion Cotillard kommentere ryktene om det angivelige forholdet til Brad Pitt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På Instagram skriver skuespilleren, som er Brad Pitts motspiller i filmen «Allierte», om sin rolle i bruddet mellom Angelina Jolie og Brad Pitt. Eller, snarere om rollen hun ikke har.

«Dette kommer til å være min første og eneste reaksjon på en virvelvind av nyheter som kom for 24 timer siden, som jeg er dratt inn i. For det første møtte jeg mannen i mitt liv for mange år siden, far til vår sønn og barnet vi nå venter. Han er min kjærlighet, min beste venn og den eneste jeg trenger.»

Ryktene oppsto etter at kjemien mellom Pitt og Cotillard i den kommende spionthrilleren har blitt beskrevet som «elektrisk».

Bryter stillheten

40 år gamle Cotillard har vært sammen med Guillaume Canet i åtte år. Hun har hatt stor suksess som skuespiller de siste årene. Hun fikk blant annet Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for sin tolkning av sangerinnen Edith Piaf i den biografiske filmen «La Vie en Rose».

Marion Cotillard under filmfestivalen i Cannes 19.mai i år.  REUTERS/Regis Duvignau
Marion Cotillard under filmfestivalen i Cannes 19.mai i år.  REUTERS/Regis Duvignau Foto: Regis Duvignau

Cotillard sier hun normalt ikke ville kommentert slike rykter som nå går om en angivelig utroskapshistorie med Brad Pitt, men når det går ut over familien, bryter hun stillheten.

«Jeg er ikke vant til å kommentere ting som dette og heller ikke å ta dem ta dem på alvor, men denne situasjonen påvirker menneskene jeg elsker, og da må jeg si noe.»

Hun avsluttet sitt budskap med å ønske Pitt og Jolie alt vel, og si at hun håper de vil «finne fred i denne svært stormfull tid».