PÅ FORSIDEN: New York Post ryddet forsiden på onsdagens avis til ære for Jennifer Aniston – Brad Pitts eks. Foto: Faksimile, New York Post
PÅ FORSIDEN: New York Post ryddet forsiden på onsdagens avis til ære for Jennifer Aniston – Brad Pitts eks. Foto: Faksimile, New York Post

Brangelina-bruddet latterligjøres og hånes:

Sjokkforsiden som får nettet til å koke

New York Post ryddet forsiden til ære for Brad Pitts eks Jennifer Aniston i dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag ettermiddag ble det kjent at det er slutt for superparet Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) etter 12 år. Jolie har nemlig søkt om skilsmisse fra ektemannen etter to års ekteskap, og hun søker også om å få omsorgsretten for barna deres.

Den første tanken som slo mange var hva Jennifer Aniston (47) tenker nå. Hun var nemlig gift med Brad Pitt da han og Angelina Jolie møttes i 2004.

Brad Pitt og Angelina Jolie ble nemlig kjent da de begge hadde hovedrollene i thrillerfilmen Mr. & Mrs. Smith samme år.

I 2005 ble det offentliggjort at Aniston og Pitt skulle separeres, og Jolie og Pitt var et faktum.

Ryddet forsida for Jennifer Aniston

Mange mener at Jennifer Aniston nå endelig har fått sin payback – tolv år senere. New York Post har ryddet hele forsiden av avisa si til ære for skuespilleren i dag.

VGs Ken Andre Ottesen er kjent som en av Norges beste forsidesnekrere. Han fikk han seg en god latter da han så forsiden i dag. Han mener at de som redigerte denne forsiden bør hylles.

– Jeg synes denne førstesiden er veldig morsom. Du må stoppe opp et par sekunder og tenke deg om, og så slår det deg: Ah! Selvsagt! Hahahaha! Noen vil sikkert mene at det er ufint å spille på skadefryd når et par med seks barn går fra hverandre, men jeg klarer ikke å bli krenket av dette. Det tror jeg ærlig talt ikke hovedpersonene blir heller, sier Ken Andre Ottesen til TV 2.

– Det kreves mot

I Norge er det sjeldent at forsidene blir ryddet på den måten New York Post gjør i dag. I VG skjer det fire-fem ganger i året og da er det gjerne i forbindelse med at en kjendis dør eller etter store norske idrettsprestasjoner, forteller Ottesen.

– Hva krever det for å ha en slik forside, som New York Post har i dag?

– Noen vil kanskje hevde at det kreves mot, mens andre vil si at det kreves kreativitet og humor. Og alt det er jo rett. Men ingenting av det hjelper noe hvis man ikke har en redaktør på toppen som sier ja. Så det kreves at man har noen som klarer å lage slike førstesider - og noen som klarer å si ja til at slike førstesider skal publiseres. Og denne gang bør begge hylles, avslutter Ken Andre Ottesen.

Nettet tar av med Jennifer Aniston-bilder

Nettet har også eksplodert med memes og morsomme bilder og animasjoner som viser en Jennifer Aniston i ulike situasjoner – alle knyttet opp mot bruddet på en eller annen måte. Det er ikke sikkert Aniston selv får med seg så mye av moroa, siden hun ikke er på sosiale medier – verken med Twitter, Instagram eller Facebook. Uansett, her er noen høydepunkter:

1. De som tror at Aniston ler hånlig

Mange er overbevist om at Jennifer Aniston fikk seg en lang og god latter etter at bruddet ble kjent.

2. De som tror at Aniston danser en seiersdans

Noen føler for å trekke fram igjen et av Jennifer Anistons mer livlige Friends-øyeblikk – ikedd cheerleaderantrekk. Eventuelt at hun danser i sexy undertøy, selvsagt.

3. De som tror at Aniston undertrykker et glis

Noen mener at superstjernen holder seg for god til å le hånlig eller danse, men at hun garantert undertrykker ett og annet glis nå etter at bruddet ble kjent.

4. De som tror at Aniston ikke bryr seg i det hele tatt

Andre tror at stjernen og mangemillionæren rett og slett ikke kunne brydd seg mindre.

5. De som tror at Aniston er mer på «Fuck you!»

Smil, seiersdans eller latter til side – noen mener at Jennifer Aniston viser en real langefinger til sin tidligere ektemann.