BEKREFTER SKILSMISSEN: Angelina Jolie har levert inn skilsmissepapirene og krever full omsorgsrett for barna. FOTO: NTB Scanpix.
BEKREFTER SKILSMISSEN: Angelina Jolie har levert inn skilsmissepapirene og krever full omsorgsrett for barna. FOTO: NTB Scanpix. Foto: David Mercer

Her er dokumentet som bekrefter skilsmissen

Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmissepapirer har lekket til pressen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag ettermiddag ble det kjent at Angelina Jolie (41) har søkt om skilsmisse fra Brad Pitt (52). Det ser dermed ut som om det er slutt for et av tidenes mest populære kjendispar, etter 12 år sammen.

Det skal være barna som er stridens kjerne for Jolie og Pitt, og Jolie har søkt om omsorgsretten for de seks barna.

Onsdag morgen har skilsmissepapirene lekket til pressen, og de bekrefter at Jolie har bedt om omsorgsretten for barna, mens hun ønsker at Pitt skal ha ordinær samværsrett.

Lister opp barna

Alle de seks barna, Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), Vivienne (8) og Knox (8), står listet opp i skilsmissepapirene. Det står også at paret ikke lenger er i stand til å løse problemene seg imellom.

Av papirene kommer det også fram at saken skal håndteres av en domstol i Los Angeles, og at paret skal betale kostnadene hver for seg.

Jolie har hyret stjerneadvokaten Laura Wasser (48), som i Hollywood går under navnet «skilsmissedronningen». Det var også Wasser som nylig håndterte Johnny Depps skilsmisse fra Amer Heard.

Slutt etter 12 år sammen

Paret giftet seg i 2014. De har vært sammen i 12 år og traff hverandre i 2004 under innspillingen av filmen Mr. & Mrs. Smith. Dengang var Brad Pitt sammen med Jennifer Aniston, de ble skilt i samme året.

Shiloh og de åtte år gamle tvillingene Knox og Vivienne er deres biologiske barn, mens de eldste barna Maddox, Pax og Zahara er adoptert.