SLUTT: Superparet Angelina Jolie og Brad Pitt går hver til sitt. Kevin Winter/Getty Images/AFP
SLUTT: Superparet Angelina Jolie og Brad Pitt går hver til sitt. Kevin Winter/Getty Images/AFP Foto: Kevin Winter

TMZ: Angelina Jolie søker om skilsmisse fra Brad Pitt

Sjokkbrudd i Hollywood for «Brangelina».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Angelina Jolie (41) skal ha sendt inn skilsmissepapirene på mandag 15. september. Grunnen skal være store uoverensstemmelser dem imellom, skriver kjendisnettstedet TMZ.

Sky News skriver på Twitter at advokaten til Angelina Jolie, Laura Wasser har bekreftet skilsmissen.

Angelina Jolie ber om full foreldrerett for parets seks barn.

Brad Pitt ber om ro

Like etter skilsmissen ble kjent , kommenterte Brad Pitt følgende om skilsmissen til People:

– Dette er veldig trist for meg, men det som betyr aller mest nå, er barnas beste. Jeg ber pressen pent om å gi dem den roen de fortjener i denne utfordrende tiden, sa han til det amerikanske magasinet.

Gjennom sin manager Geyer Kosinski har også Angelina Jolie uttalt seg om skilsmissen:

– Angelina kommer alltid å sette sin familie foran alt annet. Hun oppfordrer alle om at familien for være i fred nå, sier han til E! News.

Ønsker ikke delt omsorg

Angelina Jolie ber dommeren gi Brad Pitt (52) normal samværsrett og ikke at de skal ha delt omsorg.

Det skal være barna som er stridens kjerne hos kjendisparet.

Kilder knyttet til Brad og Angelina hevder at grunnen til skilsmissen skal være Angelinas misnøye på hvordan Brad oppdro barna. Hun skal ha vært svært forbannet over metodene hans.

SUPERPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie foran et hav av pressefolk under filmfestivalen i Cannes, 2012. Foto: Stella Pictures.
SUPERPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie foran et hav av pressefolk under filmfestivalen i Cannes, 2012. Foto: Stella Pictures. Foto: JACOVIDES-BORDE-MOREAU / BESTIMAGE

Skilsmisseadvokat

Angelina Jolie har hyret inn den kjente skilsmisseadvokaten Laura Wasser. Hun har spesialisert seg på skilsmisser og har også representert stjerner som Ryan Reynolds, Heidi Klum, Ashton Kutcher, Christina Aguilera og Johnny Depp.

Superparet

De to har barna Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), Vivienne (8) og Knox (8) sammen. Tre av barna er adoptert.

TUR: Angelina Jolie på LAX-flyplassen med barna Pax, Shiloh og Zahara, mars, 2016. Foto: Stella Pictures
TUR: Angelina Jolie på LAX-flyplassen med barna Pax, Shiloh og Zahara, mars, 2016. Foto: Stella Pictures Foto: Vasquez/FAMEFLYNET PICTURES

Shiloh og de åtte år gamle tvillingene Knox og Vivienne er deres biologiske, mens de eldste barna Maddox, Pax og Zahara er adopterte.

Paret giftet seg i 2014. De har vært sammen i 12 år og traff hverandre i 2004 under innspillingen av filmen «Mr. & Mrs. Smith. Dengang var Brad Pitt sammen med Jennifer Aniston, de ble skilt i samme året.

– Ønsket aldri å bli gravid

Angelina Jolie adopterte Maddox i 2002, og året etter åpnet hun en organisasjon i hans navn nordvest i Battambang-provinsen i Kambodsja.

Nå har Angelina og ektemannen Brad Pitt fått seks barn, men det var ikke alltid gitt at skuespilleren skulle bli mamma.

– Det er merkelig. Jeg ville aldri ha baby. Jeg ønsket aldri å bli gravid. Jeg satt aldri barnevakt. Jeg så aldri på meg selv som en mor, fortalte verdens mest kjente seksbarnsmor i et intervju.

Skilsmisserykter

Ekteskapet til Angelina Jolie og Brad Pitt har alltid vært turbulent og i løpet av året har det vært mye rykter om at paret plana skilsmisse.

I dag ble ryktene til sannhet og skilsmissen er et faktum.