Årets første Jakten-kyss:

Derfor valgte Jakten-Martin å kysse Dorothea

Jakten-bonden Martin (22) ble oppfordret av sin venninne til å kysse Dorothea (22).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten fikk TV-seerne se sesongens første kyss.

Jakten-bonden Martin Vågsæter (22) og Dorothea Bang Juliussen (22) delte et romantisk øyeblikk da de fikk litt alenetid.

Se kysset i videoen lenger ned i saken.

Oppfordrer ham til å kysse

I mandagens episode hadde Martin invitert sine venner hjem på gården i Stranda på Sunnmøre, slik at de fikk møte hans tre friere Dorothea, Ingvild Hegge Eriksen (22) og Silje Westgård (22).

Under middagsselskapet pratet Martin med sin venninne Camilla Moen (27), som var den som meldte på Martin på Jakten på kjærligheten. Da oppfordret Camilla ham til å gå for et kyss.

– Jeg tror det er helt riktig at du fører inn litt kroppskontakt. Du kan helt sikkert være mer direkte, siden da tenker jentene at de må gi noe av seg selv og gi en respons. Det gjør det enklere for deg ved neste valg, sier Camilla til Martin.

– Hvis det er noen av jentene som du føler enda mer for, så er det ikke noe i veien for å prøve et kyss. Det trenger ikke å ligge så mye i et kyss, men det kan hjelpe jenta med å åpne seg, sier Camilla videre.

Se video av samtalen, som ikke ble vist på TV, i toppen av saken.

Dorothea: – Jeg er forelsket

I samtalen med venninnen forteller Martin at han har tenkt lenge på det første kysset.

– Jeg har hatt det i bakhodet. Men jeg har vært litt redd for å ta dette steget, siden jeg vet ikke hva hun tenker, sier han.

Etter kysset forteller Martin at han føler at stemningen mellom ham og Dorothea har endret seg.

– Det har blitt litt mindre venne-stemning og litt mer prat om følsomme ting, sier Martin.

Dorothea innrømmer at hun er forelsket i Martin.

– Jeg har superlyst til å bli bedre kjent med han. Jeg har en veldig god følelse, og jeg er kanskje litt forelska. Ikke stormforelsket, siden jeg kjenner han ikke så godt ennå. Men det har gått over fra å være betatt til å være forelsket, sier hun.

PÅ GÅRDSBESØK: Dorothea er en av tre friere som er igjen på gården til Martin i Stranda på Sunnmøre. Foto: Geir Egil Skog/TV 2
PÅ GÅRDSBESØK: Dorothea er en av tre friere som er igjen på gården til Martin i Stranda på Sunnmøre. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

Se Jakten på kjærligheten på TV 2 mandager klokken 20.00. Du kan se alle episodene når du vil på TV 2 Sumo.