Skal vi danse-dommer Tore Petterson (36) har funnet kjærligheten med svenske Marcus Rone (27).

– Jeg har det bedre enn jeg noen gang har hatt det i mitt liv. Jobben er gøy og kjærlighetslivet blomstrer, sier Petterson til TV 2.

Det var VG som først meldte om forholdet.

Avstandsforhold

Standup-komikeren og TV-personligheten møtte Marcus for første gang for tre år siden, men det var først i sommer at kjærligheten mellom dem blomstret.

– Vi møttes på Tinder for tre år siden, men det ble ikke noe mer enn kun litt prating. Han flyttet så til utlandet og ble borte en lang stund. Men så plutselig dukket han opp som «en du kanskje kjenner» på Facebook, og da tenkte jeg at vi kunne prøve igjen, sier Petterson.

På fjordcruise! #aurland #fjords #norway #gaysinnature @marcusrone #sognogfjordane #turist #mountains

Et bilde publisert av Tore Petterson (@torepetterson)

Forrige uke feiret paret enmånedsdag på fjordcruise i Flåm.

– Jeg har tenkt at hvis jeg møter noen nå og det føles riktig, så kom det til å gå fort. Jeg er ferdig med datinglivet, sier Petterson.

Til vinteren flytter Rone til Stockholm for jobb, og da må paret belage seg på et avstandsforhold.

– Jeg tenker at det ikke gjør noe. Vi reiser begge mye: Han jobber som flyvert, og jeg skal på turne. Vi prioriterer å møtes når vi kan, sier Petterson.

Dansedommer

I høst er Petterson å se på TV-skjermen som dommer i Skal vi danse.

– Skal vi danse er så morsomt. Jeg føler at jeg sakte men sikkert klarer å finne min form som dommer. Jeg skal være seernes stemme, men jeg kan ikke bare ha det moro. Danserne er så flinke, så de fortjener en ordentlig tilbakemelding, sier han.

DOMMERE: Tore Petterson er en av dommerne i årets Skal vi danse. Fra venstre Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Petterson. Foto: Foto: Thomas Reisæter/TV 2
DOMMERE: Tore Petterson er en av dommerne i årets Skal vi danse. Fra venstre Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Petterson. Foto: Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Dommeren avslører at han har flere favoritter blant årets deltakere.

– Det er mange som er flinke i år, så jeg har ingen anelse om hvor det bærer. Jeg synes Stine er flink. Hun har mye å jobbe med, men det ligger et talent der, så hun kan overraske. Markus har mye rytme, og Eilev har fantastiske bein, sier Petterson.

Over nyttår er Petterson en av deltakerne som TV-seerne får se sjekke inn på Farmen-Kjendis.

Se Skal vi danse på TV 2 lørdager klokken 19.30. Du kan også se programmet når du vil på TV 2 Sumo.