SUPERMODELL: Sara Sampaio poserer i nytt badetøy fra Victoria's Secret. Foto: Stella Pictures.
SUPERMODELL: Sara Sampaio poserer i nytt badetøy fra Victoria's Secret. Foto: Stella Pictures. Foto: Victorias Secret via Bestimage

Victoria's Secret-modell raser etter toppløse paparazzi-bilder

Supermodellen Sara Sampaio (25) raser mot paparazziene som tok toppløse bilder av henne på ferie i Nice i sommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den Portugisiske supermodellen Sara Sampaio (25) har som yrke å vise seg frem i sexy positurer i både undertøy og badetøy.

Men da den Portugisiske supermodellen oppdaget nakenbilder av seg selv, tatt av en paparazzi under en ferie i Villefranche-sur-Mer utenfor Nice, ble hun forbannet.

Forbannet på Facebook

Bildene ble tatt da hun var på ferie sammen med kjæresten Oliver Ripley i sommer.

I brevet som hun har lagt ut på Facebook skriver hun:

– Jeg hadde ingen anelse om at det var en person med telelinse langt unna som tok bilder av meg. Noen av dere vil hevde at jeg er en offentlig person og at dette er en del av jobben min. Jeg er dog mest vant til å bli fotografert i badetøy, og der er det en stor forkjell, skriver Sampaio på Facebook.

FORFULGT AV PAPARAZZIER: Sara Sampaio koser seg på yachten Ecstasea. Det er langt mer avslørende bilder tatt i samme serie som får henne til å se rødt. Foto: Stella Pictures
FORFULGT AV PAPARAZZIER: Sara Sampaio koser seg på yachten Ecstasea. Det er langt mer avslørende bilder tatt i samme serie som får henne til å se rødt. Foto: Stella Pictures

Hengt ut på nett

Sara Sampaio hevder også at hun har blitt hengt ut av såkalte nettroll som har hetset henne som følge av bildene. Hun konkluderte med følgende:

– Til personen som solgte bildene til pressen: Jeg håper du ikke våkner opp en dag med nakenbilder av datteren din spredd utover nettet. Og til pressen som kjøpte bildene håper jeg dere slutter å støtte oppunder nettroll, la oss heller vise kjærlighet og omtanke, skrev hun på Facebook.