Petter Kristiansen (26), bedre kjent under artistnavnet «Katastrofe», er for tiden en svært travel mann.

Han har i løpet av de to siste ukene gitt ut to nye singler, samtidig som han har holdt konserter rundt om i landet og trent flere timer om dagen med dansepartneren sin før premieren av «Skal vi danse».

Se intervjuet med «Katastrofe» øverst i saken.

Full timeplan

– Nå er det skolestart og masse fadderuker, så jeg spiller elleve konserter på litt under én uke, i alt fra Stavanger og Vikesund til Rockefeller i Oslo, sier Kristiansen til TV 2.

Men Kristiansen legger ikke skjul på at dansetimene før premieren av «Skal vi danse» neste lørdag, er det som er viktigst.

– Dansetimene er prioritert, og jeg har lagt opp konsertene slik at jeg kan fly til de forskjellige stedene på kvelden, og komme tilbake igjen dagen etter, forteller han.

Det som derimot ikke blir prioritert, er søvn.

– Jeg har ikke hatt tid til å sove, så jeg kjenner at jeg gleder meg til det skal bli søndag nå, slik at jeg får sovet litt. Men jeg får tåle en slik helvetes-uke, for neste uke er jo alt tilbake til normalen igjen, sier han.

Lite danseerfaring

Kristiansen forteller at han ikke har noe danseerfaring, men at han gleder seg til «Skal vi danse»-livesendingene starter.

– Jeg har aldri danset før. Jeg gikk et halvt år på breaking før jeg fikk en oppfordring om at jeg burde slutte, sier Kristiansen.

«Katastrofe» er god venn med artisten Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33), og håper på å komme minst like langt i konkurransen som det kompisen gjorde i fjor.

– Det hadde vært jævlig irriterende om «Staysman» kan «ha på meg» at jeg er dårligere enn han til å danse. Så hvis jeg blir like bra som han og kommer på en andreplass, er jeg fornøyd, sier han og legger til:

– Jeg håper på å vinne, men minimum en andreplass!

Finnmark.. Midnattsrocken, tusen tusen takk for nå!! For en særs morsom kveld <3

Et bilde publisert av Petter Katastrofe (@petterkatastrofe)

To nye singler

Tidligere i sommer slapp «Katastrofe» ut låta «Norske Jenter», som i skrivende stund nærmer seg hele 400.000 streams.

– Vi hadde lyst til å lage en låt til alle frøkner som bor her i landet, fordi vi mente de fortjener det, skryter artisten.

I går ga han i tillegg ut låta «Svenske Tjejer».

– Jeg har vært endel i Sverige den siste tiden, og tenkte det ville vært litt gøy å lage en låt til svenske jenter også. Så da lagde vi låta «Svenske Tjeter», som er prikk lik den andre låta, bare at vi har byttet ut «norske jenter» med «svenske tjejer», forteller Kristiansen.