SNAKKER: Twilight-skuespilleren, Kirsten Stewart (26), åpner opp om forholdet med vampyrkollegaen, Robert Pattinson (30). Foto: AFP PHOTO/ANDREW COWIE
SNAKKER: Twilight-skuespilleren, Kirsten Stewart (26), åpner opp om forholdet med vampyrkollegaen, Robert Pattinson (30). Foto: AFP PHOTO/ANDREW COWIE Foto: Andrew Cowie

Twilight-stjerne om robert pattinson:

– Forholdet vårt ble et produkt

Kirsten Stewart (26) fikk krass kritikk da hun innrømmet utroskapen mot filmkjæresten, Robert Pattinson. Nå forteller hun om hvorfor forholdet egentlig tok slutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Twilight-skuespillerne Kirsten Stewart (26) og Robert Pattinson (30) har skapt store overskrifter etter at det ble kjent at filmparet også var sammen i virkeligheten.

Forholdet tok slutt da det i 2012 ble kjent at Stewart hadde vært utro mot Pattinson med den 19 år eldre regissøren, Rupert Sanders (45) som hun ble kjent med da de begge to jobbet på filmen «Snow White and the Huntsman».

– Det var ekkelt

Nå forteller 26-åringen at det var flere grunner til at forholdet mellom henne og den populære «vampyr»-kjæresten tok slutt.

– Folk ville så inderlig at Rob og jeg skulle være sammen at forholdet vårt til slutt bare ble et produkt. Det var ikke det virkelige liv lenger, og det ble veldig ekkelt for meg, forteller Stewart til The New York Times Style Magazine.

– Det er ikke det at jeg vil skjule den jeg er eller det jeg gjør i livet mitt, det er bare det at jeg ikke vil at livet mitt skal være underholdning for folk, legger hun til.

FILMPAR: Kirsten Stewart og Robert Pattionson er for mange bedre kjent som Bella og Edward i filmene «Twilight».
FILMPAR: Kirsten Stewart og Robert Pattionson er for mange bedre kjent som Bella og Edward i filmene «Twilight». Foto: Milestone

Ble kjæreste med venninen

I fjor fant Stewart kjærligheten på nytt, da hun begynte å date sin tidligere assistent, Alicia Cargile (26). Etter at hun ble sammen med Cargile, forteller Stewart at det er lettere å snakket om sitt kjærlighetsforhold

– Før ville jeg ikke snakke om forholdene mine, men etter at jeg begynte å date jenter, så dukket det opp en mulighet til å representere noe som var positivt, sier hun til magasinet.