Torsdag ettermiddag kom den dramatiske meldingen på DeLillos sin Facebook-side med beskjed om at vokalisten og frontpersonen deres, Lars Lillo-Stenberg (54), er lagt inn på sykehus med hjerteinnfarkt.

– Det skjedde for et par dager siden. Han er i god form, og det kommer til å gå bra, sier bandets manager, Carsten Jøssund til TV 2.

– Vi synes det er trist og ønsker Lars god bedring, det er det viktigste, sier daglig leder i plateselskapet Drabant, Terje Pedersen.

Alle konserter og opptredener med DeLillos og soloopptredener med Lillo-Stenberg er nå avlyst.

Facebook skrev bandet følgende melding til sine følgere.

«Lars Lillo-Stenberg ligger for tiden innlagt på sykehus pga hjerteinnfarkt. Han venter iløpet av kort tid på å få gjennomført en operasjon. Lars er etter forholdene i god form og alt er under kontroll. Vi er glade for at dette ble oppdaget tidlig, istedenfor på et senere og mye mer kritisk tidspunkt. Denne type operasjon vil vanligvis gi en sykemelding på 5 til 8 uker. Dette betyr antagelig at hele deLillos sin planlagte sommerturne må avlyses samt også Lars sine soloopptredener. Vi hadde gledet oss voldsomt til å møte vårt publikum i sommer og synes dette er fryktelig trist, men vi er i hvert fall sikre på å komme sterkt tilbake i forbindelse med vår nye plateutgivelse til høsten. Når det gjelder alle festivalene så er det bare en ting å si: NESTE SOMMER.»

Bandet skulle ha konserter i en rekke byer, fra Risør i sør til Tromsø i nord helt fram til i september.