FORBANNET: Taylor Swift planlegger nå den ultimate hevnen på Kanye West. FOTO: Dennis Van Tine / Scanpix
FORBANNET: Taylor Swift planlegger nå den ultimate hevnen på Kanye West. FOTO: Dennis Van Tine / Scanpix Foto: Dennis Van Tine

Hevder Taylor Swift er rasende på Kanye West etter nakenvideoen

Kanye Wests har med det som ligner ti nakne megakjendiser i sin nye musikkvideo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Internett gikk nesten av skaftet da artisten Kanye West (39) la ut sin nye musikkvideo fredag kveld.

I den kontroversielle musikkvideoen til låten «Famous», ser man det som skal forestille tolv kjente personligeter, naken i en gigantisk seng liggende ved siden av hverandre.

Det er åpenbart ikke de virkelige personene man ser – etter alt å dømme er det snakk om voksdukker, men selv hevder West at alle har stilt opp.

I tillegg til kona Kim Kardashian deler West seng med George W. Bush, Anna Wintour, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner, Bill Cosby og Taylor Swift.

Han er gal

Nå reagerer enkelte kjendisene som ufrivillig har «blitt med» i videoen.

«Hvorfor må jeg ha rørleggersprekk? Kanye er gal, talentfull, men gal» skriver Chris Brown (27) på et bilde av videoen som han har lagt ut på sin egen Instagram-profil.

Brown har også lagt ut et ekstra bilde på Instagram med diverse Barbie-dukker som en kopi av det originale bildet.

Forbannet

Sangeren Taylor Swift (26), som også tidligere har vært på kollisjonskurs med West, planlegger nå sine neste trekk, ifølge kilder til HollywoodLife.com. En eller annen form for hevn er kanskje i vente for West.

«Taylor er forbannet etter å ha sett Kanyes video. Hun føler at hun har blitt overfalt. Hun visste at han var uforutsigbar, men hun trodde ikke han ville gå så langt. Hun legger nå planer med teamet sitt for å finne ut hva hennes neste trekk skal være. Hun veier det ene opp mot det andre, og vil til slutt svare med noe. Å bare skrive en sang hvor hun disser han, er ikke hevn nok i en lik sak», sier kilden til nettstedet.

Benekter at det er dem

Talspersoner for Donald Trump gikk nesten umiddelbart ut og fortalte at det definitivt ikke var den ekte Trump som lå i sengen. Også en representant for tidligere president George W. Bush, bekrefter at det ikke er den ekte Bush som er i videoen.

«I tilfelle det skulle være noen tvil, så er det ikke Bush», sa talspersonen for Bush til TMZ før han spøkefullt la til:

«Han (Bush) er i mye bedre form.»

Saksøk meg

Artisten bak det hele, venter nå bare på å bli saksøkt, skal vi tro en av Twitter-meldingene hans fra i går. Meldingen har han tydeligvis angret på:

«Kan noen bare saksøke meg. #jeg venter» skrev han, før han siden slettet den.