DEN GANG DA: Jim Davidson, Paula Trickey, Darlene Vogel og Rick Rossovich i den populære TV-serien Pacific Blue. FOTO: STELLA PICTURES
DEN GANG DA: Jim Davidson, Paula Trickey, Darlene Vogel og Rick Rossovich i den populære TV-serien Pacific Blue. FOTO: STELLA PICTURES Foto: Photoshot

Slik ser stjernene i Pacific Blue ut i dag

I år er det 20 år siden den populære TV-serien begynte. Slik gikk det med dem etterpå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du husker antagelig politibetjentene som holdt til på Santa Monica politistasjon og patruljerte langs strendene på sykkel?

Det er faktisk gått hele 20 år siden det som omtales som «baywatch on bikes» begynte å rulle på skjermen, og vi har tatt en titt på hvordan skuespillerne ser ut i dag.

Siste episode av krimserien ble sendt på skjermen i 2005, men presset mot TV 2 var så stort, at de i 2008 bestemte seg for å sende serien på nytt. Etter det har den blitt sendt i reprise flere sommere.

Noen av skuespillerne har bygget karriere etter TV-serien, mens andre har hoppet av skuespilleryrket. Vi har gravd i arkivene:

Rick Rossovich (58)

DENGANG DA OG NÅ: Rick Rossovich har blitt 58 år gammel og jobber fortsatt som skuespiller. Foto: Stella Pictures og IMDB
DENGANG DA OG NÅ: Rick Rossovich har blitt 58 år gammel og jobber fortsatt som skuespiller. Foto: Stella Pictures og IMDB Foto: Photoshot

Rick Rossovich var en del av den opprinnelige gjengen, og han spilte politimannen Anthony Palermo fra 1995 til 1998. De aller største titlene i Rossovichs karriere var allerede unnagjort på den tiden, da han hadde roller fra Terminator og Top Gun på CVen fra før.

Men Rossovich har fortsatt som skuespiller også etterpå, og er aktuell i filmene Where the Streets Have No Name og A Beautiful Day som begge er i produksjon.

Paula Trickey (50)

Trickey kom fra en bakgrunn som Miss Oklahoma (og tapte Miss USA-tittelen for en den gang ukjent Halle Berry) da hun begynte i serien i 1996.

DEN GANG DA OG I DAG: Paula Trickey. Hun har fortsatt skuespillerkarrieren, men har ikke fått noen store roller i etterkant. FOTO:Pacific Blue/USA Network og NTB Scanpix
DEN GANG DA OG I DAG: Paula Trickey. Hun har fortsatt skuespillerkarrieren, men har ikke fått noen store roller i etterkant. FOTO:Pacific Blue/USA Network og NTB Scanpix

Hun spilte rollen som politibetjenten Cory McNamara fram til serien ble avsluttet i 2000. Det ble også toppen av hennes karriere, og den rollen hun er mest kjent for den dag i dag.

Men Trickey har fortsatt skuespillerkarrieren, og har hatt en rekke biroller i store TV-serier. Vi har sett henne i Beverly Hills og One Tree Hill, blant mange andre. I tillegg spilte hun i tredje og fjerde sesong av The O.C.

Darlene Vogel (53)

DEN GANG DA OG NÅ: Darlene Vogel var 33 da hun var med i serien. Hun jobber fortsatt som skuespiller. Foto: Pacific Blue/USA Network og Instagram/Darlene Vogel
DEN GANG DA OG NÅ: Darlene Vogel var 33 da hun var med i serien. Hun jobber fortsatt som skuespiller. Foto: Pacific Blue/USA Network og Instagram/Darlene Vogel

Også for Darlene Vogel ble Pacific Blue et høydepunkt i karrieren. Hun kom fra yrket som modell, og i 1989 hadde hun sin første rolle i Back to the Future Part II.

Etter rollen som politibetjenten Chris Kelly fra 1996 til 1999, fortsatte hun med såpeoperasjangeren.

Hun gikk vider til serier som One Lifte to Live, og hadde gjesteopptredener på Full House, House og CSI: Crime Scene Investigation.

Marcos Ferraez (49)

DEN GANG DA OG I DAG: Narcos Ferraez (49) har fortsatt som skuespiller. Foto: Pacific Blue/USA Network og Alona Tal/privat/IMDB.
DEN GANG DA OG I DAG: Narcos Ferraez (49) har fortsatt som skuespiller. Foto: Pacific Blue/USA Network og Alona Tal/privat/IMDB.

Fra 1996 til 1999 spilte Marcos kjekkasen Victor Del Toro i Pacific Blue. Året etter ble han med i spillefilmen Cutaway, men uten den helt store rollen.

Etter det har han dukket opp i en og annen episode av blant annet The Shield, CSI: NY, Lov og orden i L.A, The Mentalist og Criminal Mind. Han hadde også en rolle i Sons of Anarchy fra 2008 til 2010.

I 2007 giftet han seg med skuespilleren Alona Tal, som er kjent fra en rekke tv-serier, deriblant Supernatural og Burn Notice.

Mario Lopez (42)

DA OG NÅ: Pacific Blue-kjekkasen har fått seg en god TV-karriere etter TV-erien. Foto: Pacific Blue/USA Network og NTB Scanpix
DA OG NÅ: Pacific Blue-kjekkasen har fått seg en god TV-karriere etter TV-erien. Foto: Pacific Blue/USA Network og NTB Scanpix

Mario Lopez var allerede en godt etablert skuespiller da han begynte i rollen som Bobby Cruz i Pacific Blue i 1998.

Han var nemlig allerede kjent for rollen som A.C Slater i Saved by the Bell, som han spilte i fra 1989 til 1993, og den første skuespillerjobben hadde han allerede som 11-åring.

Etter Pacific Blue har han fortsatt en voksende karriere innen film og TV, og har vært programleder for ulike talentshow, som X Factor og America's Best Dance Crew.

Shanna Moakler (41)

DEN GANG DA OG NÅ: Shanna Moakler har blitt 41 år. Etter Pacific Blue har hun gjort mye forskjellig. Foto: Pacific Blue/USA Network og Glenn Francis, www.PacificProDigital.com
DEN GANG DA OG NÅ: Shanna Moakler har blitt 41 år. Etter Pacific Blue har hun gjort mye forskjellig. Foto: Pacific Blue/USA Network og Glenn Francis, www.PacificProDigital.com Foto: JEFF CHRISTENSEN

Moakler spilte politioffiseren Monica Harper i fjerde og femte sesong av serien, og hennes rollefigur var den som ofte skapte problemer for de andre.

Men Pacific Blue-rollen er bare et parantes på Moaklers velfylte resymé. Hun har blitt kronet til Miss USA, jobbet som modell for blant annet Playboy, og jobbet som programleder.

Hun hadde også sitt eget realityshow, der hun og ektemannen Travis Barker, trommis i Blink 182, ble fulgt tett. Serien ble sendt på MTV. Paret hadde et turbulent forhold som endte for godt i 2009.

Amy Hunter (50)

DEN GANG DA OG ETTERPÅ: Amy Hunter har fortsatt med skuespill, men hun har også satset tungt som modell. Foto: Pacific Blue/USA Network
DEN GANG DA OG ETTERPÅ: Amy Hunter har fortsatt med skuespill, men hun har også satset tungt som modell. Foto: Pacific Blue/USA Network Foto: FAME PICTURES

Hunter spilte rollen som Jamie Strickland fra 1998 til 2000, og etter det har hun dukket opp både her og der i ulike TV-serier.

Hun har stort sett vært innom en episode eller to i serier som Grown Ups, The Parkers, ER og Half & Half.

I 2007 spilte hun i storfilmen The Kingdom, og hun har også jobbet aktivt på teater med oppsetninger som West Side Story. Ellers har Hunter jobbet som modell i tolv år, og dukket opp i en rekke reklamekampanjer.