TREKANTDRAMA: Etter at kyssebildene av Swift og Hiddleston dukket opp, føler Calvin Harris seg overbevist om at Swift var utro da de var sammen. Foto: Stella Pictures
TREKANTDRAMA: Etter at kyssebildene av Swift og Hiddleston dukket opp, føler Calvin Harris seg overbevist om at Swift var utro da de var sammen. Foto: Stella Pictures Foto: Parisa/FAMEFLYNET PICTURES

– Calvin Harris føler seg bedratt etter  at Swifts kyssebilder dukket opp

Stjerne-DJen mistenker at Taylor Swift har vært utro mot han, skriver E! Online.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For to uker siden ble det kjent at superparet Taylor Swift (26) og Calvin Harris (32) hadde gjort det slutt.

Men bruddet virket ikke spesielt dramatisk, da Calvin Harris twitret at forholdet var over, men at han satt igjen med en stor mengde kjærlighet og respekt.

Det var Calvin som avsluttet forholdet, og kilder nær paret sa til kjendismediene at det hele var udramatisk.

Kyssebildene endret alt

Men det var før bilder av Taylor Swift i het omfavnelse med den britiske skuespillerkjekkasen Tom Hiddleston (35) dukket opp på forsiden av The Sun torsdag.

Harris har nå fjernet alle spor av Taylor Swift fra sine kontoer i sosiale medier, og han har også slettet Swift og broren Austin Swift fra vennelistene.

Harris har også slettet tweeten han la ut om at han satt igjen med kjærlighet og respekt etter forholdet, og alle bilder med Swift i fra Instagram. Også Swift har ryddet opp i profilen og fjernet alle bilder, unntatt ett hvor de lager en snømann sammen.

Kilder forteller til E! Online at Harris føler at Swift kanskje ikke har vært helt ærlig med han.

– Calvin mistenkte at Taylor var utro mens de var sammen. Han visste ikke med hvem. Han føler at disse bildene bekreftet mistenksomheten, og det endrer alt. Han er veldig sint og føler seg bedratt. Han er overbevist om at Taylor var utro med Tom mens de fortsatt var sammen, forteller kilden.

– Vil ikke ha mer med henne å gjøre

Allerede i mai, før stjernene avsluttet forholdet, ble Swift og Hiddleston sett sammen på MET-gallaen, hvor de danset og så ut til å kose seg i hverandres selskap.

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

En video publisert av Carlos Souza (@carlossouza1311)

En kilde nær Swift forteller imidlertid at Swift absolutt ikke var utro. En annen kilde sier at det ikke var noen flørting mellom Swift og Hiddleston på MET-gallaen.

– De håpet at de skulle fortsette å være venner, men Calvin vil ikke ha noe mer med henne å gjøre nå, sier en kilde.

Swift på sin side, har gjort lite for å skjule følelsene sine for Tom Hiddleston. Torsdag ble de igjen fotografert, denne gang på vei inn på et privatfly på Rhode Island, der Swift har en av sine eiendommer.