TIDLIGERE FOTBALLPROFF: Riise på pressetreffet med fotballandslaget på Keflavik i 2012. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
TIDLIGERE FOTBALLPROFF: Riise på pressetreffet med fotballandslaget på Keflavik i 2012. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Larsen, Hkon Mosvold

John Arne Riise gjør comeback hos Betsson

Denne uken la han fotballen på hylla. Nå bretter han opp ermene for poker-VM med Betsson.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mars i år terminerte John Arne Riise (35) kontrakten han hadde med spillselskapet Bettson for å avslutte striden mellom fotballspilleren og Norges Fotballforbund (NFF).

Denne uken kom Riise med den sjokkerende beskjeden om at han legger opp fotballkarrieren på grunn av mangel på motivasjon.

Tilbake hos Betsson

Dermed kom Betsson tilbake på banen, og nå spiller de igjen ball med Riise.

– Det er den beste nyheten vi kunne fått nå midt under EM. John Arne har vært savnet og vi gleder oss til nye år sammen med en av Norges beste fotballspillere gjennom tidene, sier PR-manager Mikael Mellqvist hos Betsson.com.

Hovedpersonen selv har hatt en intens uke. Mandag holdt han en tårevåt pressekonferanse da det ble offentliggjort at en legendarisk fotballkarriere var over.

Klar for poker-VM

Bare dager etter kan han med glede fortelle at han er tilbake som ambassadør hos Betsson og klar for poker-VMs hovedarrangement: Main event.

– Jeg er fryktelig glad i Betsson og veldig fornøyd over å få være tilbake. Vi har allerede en lang historie sammen og går nå på en ny periode der det kommer til å skje masse spennende ting. Det skal for eksempel bli veldig gøy å dra til Las Vegas og delta i poker-VMs beste turnering i juli, sier John Arne Riise.

Ønsket Riise tilbake

Allerede samme dag som Riise la fotballkarrieren på hylla, kom Mellqvist med en uttalelse til TV 2 om at dørene står vid åpne for sunnmøringen hos spillselskapet.

– Jeg sa da John Arne Riise sluttet hos oss at døren alltid er åpen. Det var alltid snakk om at han kunne komme tilbake, men hvor og når, det vet vi ikke ennå, sa Mikael Mellqvist i Betsson til TV 2 tidligere denne uken.

John Arne Riise jobbet for Betsson i tre år. Han var ambassadør for nettspillselskapet blant annet på selskapets fotballturer til Premier League og fotball-VM i Brasil, samt poker-NM og poker-VM.

Nå er han tilbake med fullt fokus.

– Jeg elsker poker og kan tenke meg å bli heltidsproff nå som jeg er ferdig med fotballen, sier Betssonambassadøren.