HYLLES: TV 2-reporter Kadafi Zaman blir hyllet av Karpe Diem for sin håndtering da han ble utsatt for hets og trakassering i en direktesending. Foto: Scanpix/Stella Pictures
HYLLES: TV 2-reporter Kadafi Zaman blir hyllet av Karpe Diem for sin håndtering da han ble utsatt for hets og trakassering i en direktesending. Foto: Scanpix/Stella Pictures

Karpe Diem hyller TV 2-
reporter i musikkvideo

– Musikkvideoen er en shoutout til eksemplariske Kadafi Zamans håndtering av skjellsord.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I natt slapp Karpe Diem sin nyeste låt og musikkvideo «Den islamske elefanten».

Dette er den sjette videoen i Karpe Diems «Heisann Montebello»-prosjekt.

I videoen har og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (32) og Chirag Rashmikant Patel (31) blitt arrestert, og blir fulgt til en skitten fengselscelle av politifolk med grisemasker.

I kjent stil byr Chiraq og Magdi på en oppsiktsvekkende, visuell opplevelse, skriver Clique.

Hyller Kadafi Zaman

I januar 2015 ble TV 2-reporter Kadafi Zaman (42) utsatt for massiv hets av en deltager i en anti-islamistisk demonstrasjon. Han ble kalt «muslimjævel» under en direktesendt nyhetssending.

Karpe Diem er stor fan av TV 2-reporteren og forteller at deres nye musikkvideo også er en hyllest til Zaman.

– Jesuismuslimjævel, innvandrerdritt, synger Karpe Diem i låta.

– Musikkvideoen er en shoutout til eksemplariske Kadafi Zamans overfete håndtering av skjellord live and direct på tv, skriver Chiraq Patel på Twitter.

– Gode forbilder

Kadafi Zaman setter stor pris på Karpe Diems hyllest og er glad i rapduoen.

– Det er en stor ære og jeg er stor fan av musikken deres. Dette er gode forbilder og jeg synes de har musikk med mening, sier Kadafi Zaman til TV 2.

Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid med kona Oda Felicia Sigstad på Spellemann, 2015. Foto: Tor Gunnar Berland, Stella Pictures.
Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid med kona Oda Felicia Sigstad på Spellemann, 2015. Foto: Tor Gunnar Berland, Stella Pictures. Foto: Tor Gunnar Berland

Familien med i musikkvideo

Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid har med seg kona Oda Felicia Bardal og sine to tvillinggutter i musikkvideoen. I scenen der familien hans medvirker, sitter Magdi i fengsel og får besøk av kona og tvillingguttene og de må kommunisere på telefon.