ULYKKE: Dominic Purcell la ut dette bildet på Instagram etter ulykken på settet til «Prison Break». Foto: Instagram
ULYKKE: Dominic Purcell la ut dette bildet på Instagram etter ulykken på settet til «Prison Break». Foto: Instagram Foto: PLANET PHOTOS

Fikk stålramme i hodet under «Prison Break»-opptak

Dominic Purcell fikk en stålramme i hodet og måtte sy 100 sting.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dominic Purcell (46) ble nylig utsatt for en alvorlig ulykke på settet til «Prison Break»-serien. Skuespilleren fikk en stålramme i hodet, skriver Deadline.com.

Sprukket skalle

46-åringen sprakk skallen og brakk nesen på to steder. Ifølge OK! News ble han i all hast kjørt til sykehus med et ambulansehelikopter, hvor han måtte sy 100 sting.

Legen sa at jeg har usedvanlig tjukt vev, det er tydeligvis det som reddet meg. Takk Gud for mine Viking-gener, skrev skuespilleren på Instagram.

Hyller kollegaen

Etter ulykken har Dominic Purcell blitt sykemeldt og vært nødt til å stoppe videre innspilling av tv-serien. Nå hyller han medskuespiller Wentworth Miller (44) som holder fortet mens kollegaen er borte.

– Jeg kan ikke beskrive min kjærlighet og takknemlighet til min nære venn og bror Wentworth Miller. Hans uro for min helse var første prioritet for han. Wentworth holder orden på settet når jeg ikke kan være der, hans lederskap og omtanke inpirerer meg, skriver han på Instagram.

Ny sesong av «Prison Break»

Tidligere i år ble det bekreftet at den populære dramaserien «Prison Break» vender tilbake til TV-skjermen. «Prison Break» ble først sendt på TV i 2005, og til sammen ble det produsert fire sesonger om de to brødrene som havnet i fengsel, men prøvde å rømme.

Nå er Fox i gang med å lage en femte sesong av serien, som skal bestå av ni episoder. Det er ventet at serien vil få premiere i USA i 2017.