Kledd i blomstrete klær eller med blomster i håret, troppet de fleste Hotel Cæsar-skuespillerne opp på den røde løperen, klar for fest.

Se bildene øverst i saken!

Gjengen fra Skandinavias lengstlevende såpeserie, feiret ikke bare at nok en sesong var over. De feiret også at serien nå har spilt inn episode 3000.

Det betyr 18 år med intriger på hotellet, og fortsatt blir serien fulgt av omlag 200.000 nordmenn.

Og jubileums-episoden skiller seg fra alle de andre episodene ved at den er spilt inn som en musikal.

– Det er noe mange har hatt lyst at vi skulle ha gjort lenge, så når vi skulle spille inn episode 3000 tenkte manus-forfatterne at det var på tide å gjøre det. Jeg trodde at jeg ikke skulle være så mye med, men nå ble det ikke helt sånn, sier skuespiller Anette Hoff.

– Jeg er er veldig glad i å synge, og veldig komfortabel med det, men så er det noe med det å skulle bruke karakteren og synge, sier Evelyn Rasmussen Osazuwa som er en mye ferskere Cæsar-skuespiller enn veteranen Hoff.

– Hadde jeg fått vite det da jeg startet at det skulle bli 3000 episoder, så hadde jeg vel blitt innlagt, sier Anette Hoff om de mange episodene hun har vært med på.

Vil du se alle de 3000 episodene fra ende til annen, må du sette av hvert minutt i 47 døgn for å få sett alt som er spilt inn.