PÅ PREMIERE: Johnny Depp og hans daværende kone Amber Heard under premieren av «The Danish Girl» i november i fjor. Foto: Scanpix.
PÅ PREMIERE: Johnny Depp og hans daværende kone Amber Heard under premieren av «The Danish Girl» i november i fjor. Foto: Scanpix. Foto: Tammie Arroyo

Amber Heard hevder hun ble mishandlet av Johnny Depp

Skuespilleren dukket opp i retten med blåmerker i ansiktet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Amber Heard (30) søkte nylig om skilsmisse fra Johnny Depp (52), etter bare 15 måneder som mann og kone.

Nå skriver amerikanske medier at «Pirates of The Caribbean»-skuespilleren skal ha mishandlet sin kone.

Bilder av forslått ansikt

Ifølge TMZ dukket Heard opp i retten med blåmerker i ansiktet, og hun hevdet at Depp har mishandlet henne fysisk over lengre tid.

Den unge skuespilleren kom sammen med sin advokat, Samantha Spector, som viste frem bilder av flere blåmerker på Heards kropp. Hun hevder at Depp har mishandlet henne flere ganger gjennom deres kortvarige ekteskap.

BLÅ OG RØD: En tydelig forslått Amber Heard. Foto: Amber Heard.
BLÅ OG RØD: En tydelig forslått Amber Heard. Foto: Amber Heard.

Heard skal ha sagt i retten at det var alkoholmisbruk som gjorde at Depp mistet besinnelsen. Under bursdagsfeiringen hennes i april dukket 52-åringen opp full og høy. Da gjestene hadde forlatt festen skal Depp ha kastet en flaske champagne i veggen og kastet et glass med vin på henne. Han skal også ha dyttet henne ned i sengen og dratt henne ned i gulvet etter håret.

MERKER I ANSIKTET: Amber Heard forlater rettssalen i Los Angeles fredag 27. mai. Foto: Scanpix.
MERKER I ANSIKTET: Amber Heard forlater rettssalen i Los Angeles fredag 27. mai. Foto: Scanpix. Foto: Richard Vogel
MERKER I ANSIKTET: Amber Heard forlater rettssalen i Los Angeles fredag 27. mai. Foto: Scanpix.
MERKER I ANSIKTET: Amber Heard forlater rettssalen i Los Angeles fredag 27. mai. Foto: Scanpix. Foto: Staff

Deretter møttes ikke paret på en måned, før de igjen tok opp kontakten forrige lørdag. Da var han igjen full, og de pratet om morens dødsfall dagen før. Han skal da ha blitt så sint at han kastet mobilen i all kraft mot hodet hennes. Det er det som skal ha gitt henne blåveisen.

Hun ber nå om et midlertidig besøksforbud.

Vil få slutt på ryktene

Torsdag snakket Depp ut om skilsmissen for første gang.

«Gitt dette kortvarige ekteskapet og nå det tragiske tapet av sin mor, vil Johnny ikke svare på noe angående slibrige, falske historier, sladder eller løgner om hans privatliv. Forhåpentligvis vil dette kortvarige ekteskapet bli avsluttet raskt.», sier en talsperson for Johnny Depp ifølge People.

Det var Heard som søkte om skilsmisse, og ifølge kilder av magasinet People var det høyst nødvendig for Amber å forlate Johnny etter måneder med krangling i ekteskapet.

– Amber gjorde hva hun måtte for å ta vare på seg selv, forteller kilden.

Paret giftet seg under en privat seremoni i deres eget hjem i Los Angeles i februar, 2015. Selve bryllupsfesten ble holdt på Depps private øy på Bahamas helgen etter.

De forlovet seg i 2014, etter å ha vært kjærester i nesten to år. Paret møttes under innspillingen av filmen «The Rum Diary».