FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Skuespiller Megan Fox og ektemannen Brian Austin Green fotografert sammen i 2014. Foto: Scanpix.
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Skuespiller Megan Fox og ektemannen Brian Austin Green fotografert sammen i 2014. Foto: Scanpix. Foto: Jonathan Leibson

Superstjernen om graviditeten: – Jeg elsker å være gravid

Megan Fox (29) og Brian Austin Green (42) skulle skilles, men nå venter de sitt tredje barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Megan Fox venter sitt tredje barn, og gleder seg til å møte den lille. Men 29-åringen stresser ikke med å få svangerskapet overstått.

– Det føles bra. Jeg elsker å være gravid, sier hun til Extra ifølge People.

Selv om hun er klar over at ikke alle kvinner føler det på samme måte, og at en graviditet kan være både ukomfortabel og smertefull, føler hun at prosessen i sin helhet er fantastisk.

– Jeg føler meg så produktiv når jeg skaper et menneske, og jeg gleder meg så fælt til å møte det lille mennesket, fordi jeg vet at vi kommer til å ha en spirituell forbindelse. Jeg kan ikke vente med å møte det nye familiemedlemmet!

Teenage Mutant Ninja Turtles-skuespilleren og ektemannen søkte om skilsmisse tidligere i år, men fant tilbake til hverandre da Fox ble gravid med sitt tredje barn. Paret har sønnene Noah (3) og Bodhi (2) sammen.

Fox forteller at barna gleder seg til å få nok et familiemedlem, men at minstemann ikke helt forstår at mamma er gravid.

– Eldstemann gleder seg veldig, sier hun.