SKADET: Calvin Harris og kjæresten på restaurant i West Village i New York, mai, 2015. Foto: Stella Pictures
SKADET: Calvin Harris og kjæresten på restaurant i West Village i New York, mai, 2015. Foto: Stella Pictures Foto: Bestimage USA

Calvin Harris (32) innlagt på sykehus etter alvorlig ulykke

Ble påkjørt og kjørt til sykehus med ambulanse, men forlot sykehuset og tråsset legenes råd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den skotske DJen Calvin Harrris (32) var involvert i en alvorlig bilulykke i Los Angeles fredag kveld, amerikansk tid. Det bekrefter managementet hans, skriver Mirror.

Bilen som kjørte på Calvin Harris sitt følge var en VW Boble og ble kjørt av en 16 år gammel jente.

Kuttskader

Calvin Harris ble kjørt med ambulanse til sykehuset og behandlet for kuttskader i ansiktet. Den skotske artisten ble utskrevet noen timer senere.

På artistens Facebookside heter det:

– Adams transport var involvert i en kollisjon i kveld på vei til flyplassen. Han vil ikke være i stand til å gjennomføre konserten i Omnia i kveld. Han har blitt grundig undersøkt av leger og blitt rådet om å ta det med ro de neste dagene.

Forlot sykehuset

Den 16 år gamle jenta skal ha blitt kastet ut av bilen og brukket bekkenet og ble behandlet på samme sykehus som Harris.

Calvin Harris skal ha forlatt sykehuset da det ikke var mulighet for et privat rom, noe legene skal ha frarådet superstjernen, ifølge Mirror.

Taylor Swift (26) er kjæresten til Calvin Harris og paret har vært sammen siden april i fjor. De skal ha møttes på Brit Awards i London og selv om de begge er travle med hver sin karriere sier Harris at de alltid tar seg tid til hverandre.