LETER ETTER DEN RETTE: Prins Harry sier han ønsker seg en kjæreste, ekteskap og familie, men at den enorme medieoppmerksomheten ødelegger hans mulighet til å finne en dame. Foto via NTB Scanpix.
LETER ETTER DEN RETTE: Prins Harry sier han ønsker seg en kjæreste, ekteskap og familie, men at den enorme medieoppmerksomheten ødelegger hans mulighet til å finne en dame. Foto via NTB Scanpix. Foto: Peter Byrne

Åpenhjertig prins Harry om hvorfor han er singel

Prins Harry snakker ut om hvorfor han har vanskelig for å få seg en kjæreste.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag åpnet prins Harry Invictus Games i Orlando i Florida, et idrettsarrangement for personer med skader og funksjonshemninger, som han selv har gått i bresjen for.

I den anledning snakket han ut om hans forhold til kvinner, som er alt annet enn enkelt.

Jentenes privatliv blir invadert

Han fortalte til Sunday Times at han sliter med det han kaller «voldsom paranoia» når det kommer til jenter – og det skyldes det enorme medieoppstyret som kretser rundt den britiske kongefamilien.

– Om jeg finner en kjæreste, så gjør jeg mitt ytterste for at hun og jeg kan komme til det punktet at vi faktisk er komfortable med hverandre før den massive invaderingen av hennes privatliv går i gang. Det er uunngåelig, forteller Harry ifølge The Mirror.

Prins Harry er en av de mest paparazzi-forfulgte personene i England, og mer eller mindre ukentlig kommer nye rykter om modeller, skuespillere eller andre kvinner som kobles til prinsen.

– Hvis jeg så mye som snakker med ei jente, så er den personen plutselig kona mi, og folk begynner å banke på døra hennes, sier Harry.

Mener han har for lite privatliv

I 2014 ble det slutt mellom Harry og kjæresten gjennom to år, skuespilleren Cressida Bonas. Det skal ha vært den enorme medieoppmerksomheten som gjorde at Bonas gjorde det slutt.

Harry forteller at han føler han får for lite privatliv.

– Alle har rett til et privatliv. Dessverre så har linjene mellom offentligheten og privatliv nærmest blitt visket bort.

Harry har uansett håp om å finne den store kjærligheten, og håper han en dag vil få seg en familie, selv om han for tiden har lite tid til det.

– Jeg setter ikke jobben min høyere enn ønsket om en familie, et ekteskap og alt det der. For å være ærlig, så har jeg bare ikke hatt så mange muligheter til å komme meg ut og møte folk. For øyeblikket fokuserer jeg mye på jobben. Men hvis noen finner vei inn i livet mitt, ville det vært helt fantastisk, sier Harry.