FEBRUAR: Her er stjerneparet, da tilsynelatende i godt humør, 10. februar i år, i forbindelse med etterfesten til motehuset Saint Laurents kolleksjonsslipp. FOTO: LARRY BUSACCA/GETTY IMAGES
FEBRUAR: Her er stjerneparet, da tilsynelatende i godt humør, 10. februar i år, i forbindelse med etterfesten til motehuset Saint Laurents kolleksjonsslipp. FOTO: LARRY BUSACCA/GETTY IMAGES Foto: Larry Busacca

Slettet instagrambilder av eksen etter stjernebruddet

Zac Efron og Sami Miro har slått opp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjekkasen Zac Efron er singel igjen. Han og modellen Sami Miro har gjort det slutt etter et to års langt forhold, skriver US Weekly.

Efron, mest kjent fra ungdomsfilmene High School Musical, begynte å date modellen i september 2014, ifølge Daily Mail.

Sammen har de stått på mang en rød løper, men på forrige ukes Coachella-festival i California, glimret gutten med sitt fravær.

Miro skrev en twittermelding med beskjeden «Donde estas mi amor», som betyr «hvor er min kjære?» under Coachella-festivalen.

Uamorøst nok uteble Efron, til tross for at de ble sett og foreviget på MTV Movie Awards for to uker siden. De ble også sett mens de handlet mat på et supermarked i Los Angeles, 11. april, ifølge People.

Nå skal det være slutt, og det kan fort være et brudd av de mer dramatiske.

Efron har nemlig slettet alle bildene av Miro fra Instagram-profilen sin, og sluttet å følge henne.

Ungpikeidolet er for tiden opptatt med å spille inn Baywatch-filmen, en nyinnspilling av den legendariske 90-tallsserien ved samme navn.