Norske Anna (26) fikk drømmejobben av Kygo

Anna of The North varmet opp for Kygo under Europaturnéen i hele april.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anna Of The North er et ukjent navn for mange. Allikevel fikk artistduoen æren av å varme opp for Kygo under Europaturnéen hans i april.

– Aldri stått på en scene før

Anna Lotterud og Brady Daniell-Smith hadde liten erfaring fra scenen da de fikk tilbud om å være med Kygo på turné.

– Første gang jeg kom og vi skulle ha lydsjekk var jeg kjempenervøs. Jeg har jo aldri stått på en scene før. Vi har spilt på Øya og Slottsfjell, det er vel det største vi har gjort hittil, sier 26-åringen.

TV 2 møter duoen i Paris, og nervene er i høyspenn før konserten. Men etter ukevis på turné, har Lotterud lært seg å takle presset.

– Bare det at vi opptrer så mange ganger etter hverandre er bra læring. Før sto jeg bare rett opp og ned, nå står jeg og danser på scenen. Bare fra vår første konsert i Amsterdam til nå har vært en syk kurve, sier hun.

Kygo har troen på Anna

Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, er overbevist om at Anna Of The North har en suksessfull fremtid i vente.

– Jeg synes det er kjempebra. Det er rolig og veldig chill. Hun har en lys fremtid foran seg tror jeg, sier Gørvell-Dahll til TV 2.

Det var Kygos manager som først fikk øynene opp for norske Anna, og som ønsket gruppa som en del av turnéen. Ikke bare har de spilt egne låter før konserten. På slutten av hver konsert har Anna igjen blitt invitert opp på scenen for å synge vokalen på Kygos suksesslåt «Firestone».

– Jeg er så heldig å få lov til å avslutte hele konserten med han. Jeg kommer til å komme hjem og innse hva som har skjedd da. Akkurat nå er jeg i en liten boble, sier Lotterud.

Hun har bare lovord om verdensstjernen.

– Han er verdens koseligste. Hele teamet hans, alle som er her. Folk sa at vi ikke kunne forvente at noen kom til å bry seg om de som varmer opp, men de har bare vært helt herlige hele gjengen.

Kygo tror Anna Of The North kan nå langt. Nå har musikken nådd ut til enda flere.

– Det har kommet masse positive tilbakemeldinger fra de andre showene. Folk spør «hvem var det som varmet opp?». Det er veldig gøy, sier han.

Se hele intervjuet med Anna of The North og Kygo i toppen av saken.