KOMMER MED NYE OPPLYSNINGER: Prince sin nære venn og svoger, Maurice Philips, har snakket med fans og presse etter det overraskende dødsfallet. Foto: Reuters
KOMMER MED NYE OPPLYSNINGER: Prince sin nære venn og svoger, Maurice Philips, har snakket med fans og presse etter det overraskende dødsfallet. Foto: Reuters Foto: MIKE BLAKE

Svogeren med overraskende detaljer om Prince sitt dødsfall

Superstjernen Prince hadde ikke sovet på 154 timer før han ble funnet død.

Torsdag kveld kom den triste nyheten om at superstjernen Prince var funnet død i sitt hjem i Minnesota. Dødsårsaken er fortsatt ikke kjent, men et har kommet frem at Prince ble behandlet for en opiums-overdose en uke før dødsfallet.

Brukte sovemedisiner og smertestillende

Nå kommer Prince sin svoger med nye opplysninger. Han var sammen med superstjernen helga før han ble funnet død, forteller han ifølge The Mirror.

– Jeg var sammen med han sist helg. Han jobbet 154 timer i strekk. Han var en god svoger, fortalte Maurice Phillips, som er gift med Prince sin søster Tyka Nelson.

Philips var en nær venn av superstjernen, og har tatt seg tid til å prate med både fans og presse i etterkant av dødsfallet.

Til tross for at Prince ifølge politiet var avhengig av sovemedisiner, hadde han altså ikke sovet på over seks døgn. Prince skal også ha brukt store mengder smertestillende tabletter den siste tiden.

Har funnet mange medisiner

Ifølge The Mirror er superstjernens nærmeste redd for at en lege han ha skrevet ut for høye doser av sovemedisiner og smertestillende.

Politiet skal ha funnet store mengder med reseptbelagte medisiner på eiendommen, og de etterforsker nå hvordan stjernen fikk tak i det.

Stjernens familie var samlet på eiendommen til Prince 24 timer etter kremeringen. Prince etterlater seg søsteren Tyka Nelson og fem halvsøsken som antagelig arver superstjernens milliardformue.