VANT NORGES HJERTER: Angelina Jordan Astar under første direktesendte semifinale i Norske talenter, 2014.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
VANT NORGES HJERTER: Angelina Jordan Astar under første direktesendte semifinale i Norske talenter, 2014. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: Roald, Berit

Her synger Angelina (10) for 12 millioner TV-seere i USA

Norske talenter-vinner Angelina Jordan opptrådte på NBC i beste sendetid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

12 millioner seere benket seg foran skjermen, da talentshowet «Little Big Shots» ble sendt på amerikansk TV søndag.

Norske Angelina Jordan var en av de unge deltakerne i programmet, hvor barn fra hele verden får vist frem sine talenter.

Ellen De Generes og Steve Harvey står bak storsatsingen som sendes på NBC i beste sendetid.

Angelina Jordan tok Norge med storm da hun gikk av med seieren i TV 2-programmet Norske talenter i 2014. Nå er hun klar for å erobre USA.

– Det var en glede å synge til dere alle! Jeg valgte en av mine favorittlåter «Fly Me To The Moon», og takk igjen til Steve Harvey! Nyt det!, skriver Angelina på Facebook, hvor hun har postet sin egen opptreden.

Misseglipp

Jordan takker programleder Harvey, som gjorde seg bemerket verden over da han ledet Miss Universe-finalen før jul i fjor.

Den anerkjente programlederen gikk på en smell, da han ropte opp feil vinner under missekonkurransen, og klippet av misseglippen gikk sin seiersgang på nett.

Heldigvis gikk det knirkefritt for programlederen under sendingen på søndag.

Kommentarene hagler inn under videoen av det unge sangtalentet på Facebook, og utenlandske fans uttrykker sin begeistring for 10-åringen.

– Du er som en fin vin Angelina. Du er så søt og blir søtere og søtere med tiden! Jeg elsket stemmen din for tre år siden da jeg først fant deg på Youtube, og jeg elsker stemmen din enda mer nå. Jeg skulle bare ønske Steve Harvey hadde gitt deg mer tid til å dele historien din med alle dine nye fans i går kveld. Fulltreffer!, skriver en fan på Facebook.

Det er snart to år siden den lille jazzsangerinnen med stort mørkt hår og hvit kjole stod barfot og sang seg inn i nordmenns hjerter på Norske Talenter. Opptredenene hennes ble sett av mange millioner verden over og siden har hun gjestet flere talkshow, både norske og internasjonale, debutert som skuespiller og spilt konserter verden over.