MED KONA: Neil Strauss og kona Ingrid De La O under boksigneringen av «The Truth». Foto: Instagram.
MED KONA: Neil Strauss og kona Ingrid De La O under boksigneringen av «The Truth». Foto: Instagram.

«The Game»-forfatteren: Fra sexavhengig til familiefar

Neil Strauss (47) vil nå hjelpe leserne sine med å finne lykken gjennom ekte kjærlighet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Alle» ville ha oppskriften på hvordan man kunne forføre en kvinne, og Neil Strauss har solgt 2.5 millioner eksemplarer av boken «The Game», eller «Spillet» som den heter på norsk.

Ble sexavhengig

I boka beskriver forfatteren hvilke teknikker han selv tok i bruk for å forføre vakre kvinner, og hvordan den «anonyme mannen med høyt hårfeste» – slik han beskriver seg selv – raskt ble en sjekkeguru.

I årene som fulgte etter boksuksessen i 2005, ble forfatteren rammet av sexavhengighet og en enorm fortvilelse. Strauss var stadig utro, og dette skriver han åpent om i sin neste bestselgerbok «The Truth».

– Jeg ble tiltrukket av alle kvinner. Jeg gjorde det slutt med kjæresten min Ingrid, fordi jeg følte det var unaturlig å være monogam, sier han til Huffington Post.

Forfatteren tok del i flere orgier, men fant fort ut at alt «ikke var som på film».

– Det var umulig å kysse noen uten at flere neser, fjær, horn eller mager kilte og forstyrret, sier han i et intervju med The Hollywood Reporter.

Fikk en sønn

Nå har 47-åringen lagt bak seg både sjekking og utroskap, og giftet seg med den tidligere modellen Ingrid De La O. Sammen har de sønnen Tenn (1).

Den selverklærte nerden, som ble rik og berømt ved å selge en sjekkebok, selger nå en helt annen historie. Nå innrømmer han alt som gikk galt, og vil vise sin nye side som gift familiefar.

Men det har tatt lang tid for Neil å komme hit. Boken har undertittelen «En ukomfortabel bok om forhold», da han selv har slitt for å få sitt eget forhold til å funke. Nå er boka ute, og endelig føler han seg lykkelig.

– Ingrid og jeg sier begge at vi aldri har vært så lykkelige som nå i hele vårt liv. Jeg føler meg virkelig bra. Det er ingen deler av livet mitt eller mine seksuelle lyster hun ikke har kjennskap til, sier han.