Mariah Carey poserte med fansen utenfor hotellet i Oslo

Daniel (18): – Hun var absolutt ikke en diva!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hun avlyste konserten i Brussel søndag på grunn av sikkerhetsfare etter terrorangrepet, men fortsetter Europaturnéen. I kveld står Mariah Carey (46) på scenen i Oslo spektrum.

Ventet i åtte timer

MØTTE STJERNEN: Daniel Hjorth møtte Mariah Carey utenfor hotellet The Thief i Oslo torsdag 31. mars. Foto: Daniel Hjorth.
MØTTE STJERNEN: Daniel Hjorth møtte Mariah Carey utenfor hotellet The Thief i Oslo torsdag 31. mars. Foto: Daniel Hjorth. Foto: DANIEL HJORTH

Superstjernen holder fort på The Thief hotell på Tjuvholmen i Oslo, og flere fans har stått utenfor torsdag for å få et glimt av henne. En av disse var kjendisjeger Daniel Hjorth (18) fra Bærum.

– Jeg har forstått at hun er en skikkelig diva, men det var hun absolutt ikke! Hun var jordnær og koselig, tok seg god tid med både meg og de andre som sto der, sier Hjorth til TV 2.

Tenåringen har god tålmodighet, for han kan fortelle at han har ventet på Carey i åtte timer.

– Det var bare tre andre fans som sto der da hun kom ut. De drev og filmet til realityshowet hennes som kommer til høsten. Jeg måtte skrive under masse på papirer, ettersom jeg kanskje kommer på TV.

Stort reisefølge

Hjorth vil ikke kalle seg superfan, men synes det er kult å få en selfie med selveste Mariah Carey.

– Jeg elsker å møte kjendiser. Det er hobbyen min, sier han.

Hva sa hun til deg?

– Hun sa bare «Nice to see you», og da jeg sa at hun måtte kose seg i Oslo sa hun: «Thank you, I will».

Daniel kan fortelle at Mariah Carey steg inn i en bil som var parkert helt inntil hotellet.

Reisefølget på åtte-ni biler kjørte videre til konsertarenaen hvor fansen venter på å se sitt store idol som endelig er tilbake i Norge.