Robinson:

Krangler over fangeleir-sammenlikning: – Dette ville jeg ALDRI sagt!

I søndagens episode av Robinson ble Melissa stemt ut i øyrådet – i et ekslusivt intervju forteller hun at Espen kom med en drøy påstand – noe han benekter på det sterkeste.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter nitten dager endte Robinson-eventyret for Melissa som fikk flest stemmer i øyrådet i søndagens episode av Robinson.

– De ser vel på meg som den fysisk svake, det er i hvertfall det de har sagt til meg, forteller Melissa til programleder Christer Falck i intervjuet som er gjort rett etter øyrådet.

Irriterende klaging

Her forteller hun i klar tale hvordan det har vært å leve tett sammen med de andre deltakerne på øya. Det er spesielt den negative tonen blant de andre på laget som har irritert henne.

– Jeg synes de har klaget alt for mye, alle utenom Alexander. Det er en sånn konstant klaging, spesielt fra Anya og Espen.

Se video øverst

Sammeliknet med fangeleir

Det var imidlertid en spesiell uttalelse Melissa hevder ble sagt av Espen på under oppholdet på øya som fikk sinnet i kok.

– Espen bare sitter der og spikker i slow motion og sier at dette er en fangeleir, og sammenlikner oss med Auschwitz. Og da blir jeg litt sånn...har du noengang vært der nede og sett hvordan de hadde det? forteller hun.

Nekter for uttalelsen

Espen sier han er sjokkert over uttalelsen til Melissa etter øyrådet.

NEKTER: Espen nekter for å kommet med noen sammenlikning om konsentrasjonsleir under Robinsoninnspillingen på Filippinene. Foto: TV 2
NEKTER: Espen nekter for å kommet med noen sammenlikning om konsentrasjonsleir under Robinsoninnspillingen på Filippinene. Foto: TV 2 Foto: ANTON SOGGIU

– Dette er bare tull og oppspinn. Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i det hun forteller, det gjør heller ingen andre av deltakerne på laget jeg har snakket med i dag. Jeg ble sjokkert og lei meg over å høre disse påstandene som ikke har rot i virkeligheten, forteller Espen til TV 2 søndag kveld.

Ønsker ingen konflikt

Espen forteller at han ikke ønsker å starte en konflikt med Melissa.

– Jeg har overhodet ingenting imot Melissa, og ser på henne som en venn og er ikke ute etter å starte noen konflikt med henne, forklarer Espen til TV 2.

Var slitne

Espen står på sitt og sier han aldri har kommet med uttalelsen under oppholdet på øya på Filippinene.

– Den dagen vi satt og spikket så var det blytungt og grisevarmt og vi var tomme for energi mens vi samtidig måtte jobbe, men at jeg skal ha sammenliknet det å bygge en flåte i en realityserie på TV med en grusom handling som kostet millioner av mennesker livet, dette ville jeg aldri ha sagt, forteller han.

Se video helt øverst i saken