Her er artistenes mest populære «Hver gang vi møtes»-opptredener

ÅRETS ARTISTER: Eva Weel Skram, Henning Kvitnes, Unni Wilhelmsen, Admiral P, Ravi, Wenche Myhre og Jørn Hoel var artistene som hedret hverandre i årets «Hver gang vi møtes»-runde. FOTO: TV 2
ÅRETS ARTISTER: Eva Weel Skram, Henning Kvitnes, Unni Wilhelmsen, Admiral P, Ravi, Wenche Myhre og Jørn Hoel var artistene som hedret hverandre i årets «Hver gang vi møtes»-runde. FOTO: TV 2
Se hvilke videoer som er mest sett fra femte sesong av «Hver gang vi møtes».
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets «Hver gang vi møtes»-sesong – med Wenche Myhre (68), Philip «Admiral P» Boardman (33), Henning Kvitnes (57), Unni Wilhelmsen (44), Eva Weel Skram (30), Jørn Hoel (58) og Ivar «Ravi» Johansen (39) – ble fullført sist lørdag.

Tv2.no har publisert alle opptredenene i takt med programmene, og nedenfor kan du se hvilke av artistenes opptredener som ble mest sett på nett.

«Evig eies» med Eva Weel Skram

Eva Weel Skrams hyllest til Henning Kvitnes skapte fuktige øyne rundt artistbordet, og ble hennes mest sette video på tv2.no med 112.000 visninger.

Kvitnes fortalte til TV 2 at han elsket Skrams neddempede versjon.

– I utgangspunktet er det en oppegående rockelåt som jeg alltid pleier å avslutte konserter med, og så gjør hun den helt nede med piano og den sårbare, vakre, flotte stemmen. Det var bare wow! Hun spilte helt alene med piano, og hun fikk faktisk teksten til å leve på nytt. Hun fikk meg til å tenke på hva jeg egentlig tenkte da jeg skrev den. Det er en personlig og kanskje litt privat låt, så det var veldig deilig å høre den på Evas måte.

Eva Weel Skram fremfører «Evig eies (kun et dårlig rykte)»

Se alle opptredenene til Eva Weel Skram

«Vi lever» med Admiral P

På dagen da Wenche Myhre ble hyllet, fremførte Admiral P «Vi lever» som i skrivende stund har over 70.000 visninger.

Myhre fortalte entusiastisk til TV 2 om hip hop- og reggae-artistens friske tolkning av låten hun fremdeles synger på konsertene sine.

– For en versjon han fikk til! Altså, den fikk virkelig en ny drakt. Jeg var spent på den. Jeg trodde at den skulle komme, men jeg lurte veldig på i hvilken versjon. Og så kommer Philip med den, og den passet jo veldig til hans person. Jeg tror han koste seg med den; jeg så det på ham.

Admiral P fremfører «Vi lever»

Se alle opptredenene til Admiral P

«Farmors hus» med Unni Wilhelmsen

Wilhelmsen rørte alle rundt bordet da hun hyllet Wenche Myhre med «Farmors hus». Videoen har fått over 67.000 visninger.

Myhre fortalte til TV 2 at hun ble veldig overrasket over låtvalget.

– Den var sterk. Det var litt uventet, fordi den låten har ligget lenge. Jeg har ikke brukt den på konserter fordi det er en storballade; jeg velger ofte annet repertoar når jeg er i farta, så den hadde jeg ikke hørt på lenge.

Unni Wilhelmsen fremfører «Farmors hus»

Se alle opptredenene til Unni Wilhelmsen

«Så kom du» med Ravi

Ravi skrev en helt ny tekst til Eva & The Heartmaker-låta «Calling You», og gjorde at den handlet om hans seks år gamle datter Else. Videoen har så langt fått 56.000 visninger.

Skram la ikke skjul på at det var umulig å holde tårene tilbake da Ravi fremførte den.

– Å gud, det var grine-moment deluxe! Han sang så varmt og fint og humoristisk, og det er Ivar i et nøtteskall. Jeg tror alle i rommet tenkte på sine barn eller den de har nærmest; det er jo ikke slik at man tenker på Ivar og datteren hans. Man relaterer det til seg selv.

Ravi fremfører «Calling You» / «Så kom du»

Se alle opptredenene til Ravi

«Kanskje Gud förlåter» med Henning Kvitnes

Henning Kvitnes overrasket Myhre med «Kanskje Gud förlåter», og videoen har blitt sett 52.000 ganger.

Kvitnes' fremføfring ble en sterk og følsom opplevelse for Myhre.

– Det var så uventet da Henning kom med den. Det er en låt sunget i «jeg»-form, men han skiftet ut «jeg» med «du», og da ble det så sterkt for meg. Det var ti ganger sterkere for meg å oppleve den i Hennings versjon. Nei, fy faderullan. Det var skikkelig rørende, og så sang han så fint. Det var en av de mest touchy for meg, i alle fall, fortalte Myhre til TV 2.

Henning Kvitnes fremfører «Kanskje Gud förlåter»

Se alle opptredenene til Henning Kvitnes

«Sånne som oss» med Wenche Myhre

Wenche Myhre (68), sammen med kjæresten Anders Eljas (63), hyllet Kvitnes med «Sånne som oss», og videoen har fått kjørt seg over 46.000 ganger.

Kvitnes forteller entusiastisk hva han synes om deres innsats.

– Det var bare helt perfekt å se Wenche og kjæresten hennes gjøre den. Det var helt riktig at hun gjorde den på den måten. Det var så søtt, rett og slett! Vakkert.

Wenche Myhre fremfører «Sånne som oss»

Se alle opptredenene til Wenche Myhre

«Superhero» med Jørn Hoel

Jørn Hoel hadde med en enorm overraskelse til Eva Weel Skram da hun ble hedret. Han hadde nemlig fått med hennes ektemann til å spille gitarsoloen. Videoen har fått nesten 39.000 visninger.

Skram fortalte til TV 2 hva hun syntes om overraskelsen.

– Jeg fikk så sjokk! Det var jævlig kult, det var helt rått. Jeg fikk helt, helt sjokk! Det ser sikkert corny ut for TV-seerne, men jeg var gravid og hormonell på toppen av det hele, sier hun ivrig til TV 2 og ler.

Jørn Hoel fremfører «Superhero»

Se alle opptredenene til Jørn Hoel

Duett er mest sett

Sesongens aller mest sette video er «Both Sides Now»-duetten med Wilhelmsen og Skram som har fått nesten 127.000 visninger.

Unni Wilhelmsen og Eva Weel Skram fremfører «Both Sides Now»

Lik TV 2 Underholdning på Facebook