I Thomas Giertsens nye sesong av «Helt perfekt» er Senkveld-programleder Harald Rønneberg med i en av episodene.

Bakgrunnen for episoden er at Giertsen plutselig oppdager at han begynner å få måne. Derfor er han på jakt etter et hårpulver som skal skjule hårtap.

Bruker hårpulver i studio

– Når man begynner å bli skalla selv, så skaffer man seg en veldig oversikt over hvem andre som er i skalleklubben. Og så hadde jeg lest i et ukeblad at Harald bruker et sånt pulver som gjør at man skjuler hårtapet, sier Giertsen på besøk i Senkveld.

Pulveret virker på en slik måte at det fester seg til håret, slik at det ser ut som man har mer hår. Harald kan bekrefte at hårpulver er en nødvendighet når han er på jobb.

– Ja, jeg bruker det i studio. De er jo så ubarmhjertige i taket her. så jeg ser jo ut som en radar på hodet, sier Rønneberg.

SE KLIPPET ØVERST! (NB! Videoen er lånt fra TV Norge)

Svært ubehagelig

«Helt perfekt»-programlederen innrømmer at det ikke var enkelt å kontakte Rønneberg for å spørre om han ville bli med i episoden. Særlig fordi de to TV-kjendisene ikke kjenner hverandre så godt fra før.

– Jeg var veldig usikker, for det er en veldig ubehagelig telefon å ta. Så det ble veldig mye diskusjon i redaksjonen om hvem som skulle ringe til Harald, sier Giertsen.

– Dere turde jo ikke å ringe til meg heller, dere ringte jo til min manager, Espen, skyter Rønneberg inn.

Gikk ut av rommet

Giertsen avslører at han ikke engang ville være i rommet når telefonen skulle taes.

– Jeg orket ikke, så jeg sa bare til produksjonslederen at du må ringe. Så gikk jeg ut. For jeg orket ikke å høre på. sier han.

– Men jeg er veldig avslappet til det altså. Det bare skjer, så bruker jeg pulver i studio. Men en dag skal jeg ta alt, sier Senkveld-programlederen.

– Da gjør vi det sammen, tilføyer Giertsen.

– Later som jeg er en annen

I serien «Helt perfekt» spiller Giertsen seg selv i en karakter som spiller på hans dårlige egenskaper. Han medgir at kjæresten ikke alltid setter like stor pris på dette.

– Skuespillere går på jobben og later som de er en annen, jeg går på jobben og er meg selv, kommer hjem og later som jeg er en annen, sier han spøkefull.

Se Senkveld, fredager kl. 22.15!