Hva med å servere gjestene denne pizzaen til dessert?
Få kjendisenes oppskrifter på forrett, hovedrett og ikke minst dessert fra En kveld hos Kloppen.
I En kveld hos Kloppen, er det forfatter og tidligere politisjef Hanne Kristin Rohde (54), artist og The Voice-mentor Hanne Sørvaag (36) og TV-profil Einar Tørnquist (33) som er på besøk hos programleder og vertinne Solveig Kloppen (44).
Som vanlig er det gjestene som står for menyen. Få oppskriftene nedenfor!
Hanne Kristine Rohdes forrett:
Du trenger:
Sort kaviar
Flatbrød
Rømme
Rødløk
Framgangsmåte:
Hakk rødløken og fordel en passe mengde rømme og kaviar på en bit flatbrød. Dryss rødløken over. Legg gjerne også en skive lime på tallerkenen.
Hanne Sørvågs falafel:
Du trenger:
5 dl kokte kikerter
1 gul løk
Hvitløk
Koriander
Spisskummen
Rapsolje
1 sitron
Salt og hvit pepper
Tilbehør:
Cocktailtomater
1 rødløk
1 potte salat (hjertesalat er bra)
Ajvar-relish
Syltet grønn peperoni-chili
Fremgangsmåte:
Miks alle ingrediensene sammen i en stavmikser. Smak til med salt, hvit pepper og sitron. Form deigen i små boller som du steker i litt olje i stekepannen.
Server med salat, ajyar relish og syltet grønn peperoni chili som tilbehør.
Serveres med en tørr hvitvin eller ingefærøl.
Einar Tørnquists smågodtbonanza:
Du trenger:
2 kilo assortert smågodt
1 stk. godteripizza
Fremgangsmåte:
Legg godteripizzaen på et passende serveringsfat.
Fordel smågodtet etter beste evne i små boller til gjestene, gjerne med en liten personlig historie eller tanke bak biten du velger.
Serveres med artige drinker. Bruk mye pynt så smaker de bedre.