Hva med å servere gjestene denne pizzaen til dessert?

Få kjendisenes oppskrifter på forrett, hovedrett og ikke minst dessert fra En kveld hos Kloppen.

SØTT OG GODT: Einar Tørnquist valgte å lete i godterihylla da han skulle bestemme seg for dessert til En kveld hos Kloppen. Du finner «oppskriften» nedenfor. FOTO: TV 2
SØTT OG GODT: Einar Tørnquist valgte å lete i godterihylla da han skulle bestemme seg for dessert til En kveld hos Kloppen. Du finner «oppskriften» nedenfor. FOTO: TV 2

I En kveld hos Kloppen, er det forfatter og tidligere politisjef Hanne Kristin Rohde (54), artist og The Voice-mentor Hanne Sørvaag (36) og TV-profil Einar Tørnquist (33) som er på besøk hos programleder og vertinne Solveig Kloppen (44).

Som vanlig er det gjestene som står for menyen. Få oppskriftene nedenfor!

Hanne Kristine Rohdes forrett:

Du trenger:

  • Sort kaviar

  • Flatbrød

  • Rømme

  • Rødløk

Framgangsmåte:

EKSKLUSIV FORRETT: Hanne Kristin Rohde hadde med seg kaviar til forretten. FOTO: TV 2
EKSKLUSIV FORRETT: Hanne Kristin Rohde hadde med seg kaviar til forretten. FOTO: TV 2

Hakk rødløken og fordel en passe mengde rømme og kaviar på en bit flatbrød. Dryss rødløken over. Legg gjerne også en skive lime på tallerkenen.

Hanne Sørvågs falafel:

Du trenger:

  • 5 dl kokte kikerter

  • 1 gul løk

  • Hvitløk

  • Koriander

  • Spisskummen

  • Rapsolje

  • 1 sitron

  • Salt og hvit pepper

VEGETARMIDDAG: Hanne Sørvaag laget falafel som hovedrett. Den fikk følge av ajvar-relish og salat. FOTO: TV 2
VEGETARMIDDAG: Hanne Sørvaag laget falafel som hovedrett. Den fikk følge av ajvar-relish og salat. FOTO: TV 2

Tilbehør:

  • Cocktailtomater

  • 1 rødløk

  • 1 potte salat (hjertesalat er bra)

  • Ajvar-relish

  • Syltet grønn peperoni-chili

Fremgangsmåte:

Miks alle ingrediensene sammen i en stavmikser. Smak til med salt, hvit pepper og sitron. Form deigen i små boller som du steker i litt olje i stekepannen.

Server med salat, ajyar relish og syltet grønn peperoni chili som tilbehør.

Serveres med en tørr hvitvin eller ingefærøl.

Einar Tørnquists smågodtbonanza:

Du trenger:

  • 2 kilo assortert smågodt

  • 1 stk. godteripizza

Fremgangsmåte:

Legg godteripizzaen på et passende serveringsfat.

Fordel smågodtet etter beste evne i små boller til gjestene, gjerne med en liten personlig historie eller tanke bak biten du velger.

Serveres med artige drinker. Bruk mye pynt så smaker de bedre.