SELGER PREMIEN: Farmen-vinneren 2015, Eilev Bjerkerud. Her avbildet hjemme på kusina sin gård, mens han hjelp til med å få inn høyet. FOTO: Live S. Skinnes, Gardsfruene.no
SELGER PREMIEN: Farmen-vinneren 2015, Eilev Bjerkerud. Her avbildet hjemme på kusina sin gård, mens han hjelp til med å få inn høyet. FOTO: Live S. Skinnes, Gardsfruene.no

Nå kvitter Eilev seg med Farmen-premien

Selger premie-bilen for å få råd til hyttetomt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Høsten 2015 stakk Eilev Bjerkerud (27) av med seieren i realitykonkurransen Farmen, og vant dermed både en hytte og en flunkende ny bil.

Men Farmen-vinneren måtte gjøre en knallhard prioritering, og selger når premiebilen for å få råd til hyttetomt til den nye nytta.

– Jeg skulle veldig gjerne beholdt den, for jeg synes den er veldig fin. Men jeg har en bil fra før av som jeg er fornøyd med. Hadde jeg hatt to unger og kone, så skulle jeg beholdt den. Men det blir litt voldsomt for 27-åring. Jeg har prøvekjørt den én gang, men ellers latt den stå hos forhandleren, sier Eilev til TV 2.

Har bare fått snuskehenvendelser

Tirsdag ble dermed bilen lagt ut for salg på Finn.no, og responsen har hittil vært stor. Men ikke helt slik han håpet på.

– Jeg har bare fått userisøse henvendelser som ikke egner seg til å gjengi. Det har vært mye forskjellig, sier Eilev.

Nå er han på jakt etter den perfekte plasseringen til premiehytta. Han har sett på flere steder, og har ikke helt bestemt seg ennå.

– Jeg har sett på en del forskjellige steder, og jeg har funnet noen områder på Norefjell som jeg synes er fine. Jeg vil bestemme meg innen kort tid, sier Eilev.

Vil invitere Farmen-deltakerne

Allerede da han vant Farmen i høst, sa han at bilen antagelig ble solgt, men at han gledet seg til å bygge opp hytta.

– Jeg har ambisjoner om å bygge opp hytten selv. Nå har jeg bygd røykeri og høylåve på Farmen, så da må jeg klare å bygge opp en hytte også. Bilen er jeg litt usikker på. Kanskje broren min vil kjøpe den, sa Eilev på finalefesten.

Han lovet dessuten å invitere alle Farmen-deltakerne til hyttetur når hytta står ferdig.