KOLLEGER: Silje Stang kom tilbake på jobb med korsett etter hun brakk ryggen i en snowboardulykke. Espen Eckbo satt i vikarstolen hennes mens hun var sykmeldt. Foto: Scanpix.
KOLLEGER: Silje Stang kom tilbake på jobb med korsett etter hun brakk ryggen i en snowboardulykke. Espen Eckbo satt i vikarstolen hennes mens hun var sykmeldt. Foto: Scanpix.

Brakk selv ryggen: Her er Silje Stangs hilsen til  Espen Eckbo

Espen Eckbo ble en del av panelet under Torsdagsklubben i 2004 da komikerkollegaen var sykmeldt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Espen Eckbo brakk ryggen i en alvorlig bilulykke i Italia på fredag. Heldigvis kom komikeren fra ulykken med livet i behold.

Vikar for sykmeldt Silje

Den gang steppet Eckbo inn som vikar for Silje Stang i Torsdagsklubben, da hun selv brakk ryggen i en snowboardulykke i 2004.

– Huffameg, det var ikke noe gøy å lese om ulykken. Jeg så at det hadde gått fint, og det var jo enda godt, sier komikerkollegaen til TV 2.

Stang kan kjenne seg igjen i de voldsomme smertene Eckbo må føle på.

– Det gjør dritvondt! Nå hørtes det ut som om hans ulykke var mer alvorlig, ettersom han måtte operere, men jeg husker at det gjorde forferdelig vondt. For min del måtte det bare gro, sier Silje som kom seg tilbake på tv-skjermen igjen bare to måneder etter ulykken.

Gjengjelder tjenesten?

Under den første sendingen etter ulykken sto Silje oppreist med korsett rundt midjen, mens kollegene Thomas Giertsen og Otto Jespersen satt ved siden av henne. For Silje var smertene så store at det var umulig å sitte.

– I de to månedene du var sykmeldt med brukket rygg var altså Eckbo en del av trioen i Torsdagsklubben. Det er jo litt rart å tenke på?

– Det er sant, kanskje jeg skal ta over for han nå. Jeg får bare trå til og tilby mine tjenester, humrer Silje.

Eckbo står bak kjente og kjære karakterer som Rhino Thue kjent fra «Nissene på låven», tenåringen Ove Hoff og ikke minst Asbjørn Brekke med sitt eget tv-show.

– Jeg hadde nok slitt med med å gjenskape alle sammen. Nei, jeg håper at han kommer seg på beina igjen så fort som mulig altså, sier Stang.