HUSKER IKKE: Matthew Perry, her under innspillingen av the Graham Norton Show  i London, forteller nå flere detaljer om sitt narkotikamisbruk fra Friends-tiden. 
HUSKER IKKE: Matthew Perry, her under innspillingen av the Graham Norton Show  i London, forteller nå flere detaljer om sitt narkotikamisbruk fra Friends-tiden.  Foto: Ian West

Hevder at han ikke husker noen ting fra tre sesonger med Friends-innspillinger

Matthew Perry innrømmer nå hvor ille narkotikamisbruket hans var mens han var på høyden av sin karriere som Chandler i Friends.

Matthew Perry (46) var en av superstjernene i TV-serien Friends som gikk sin seiersgang på TV fra 1994 til 2004.

I hele ti sesonger ble vi kjent med vennegjengen som levde tett på hverandre, og som nå har bekreftet at de skal gjenforenes. Og mens fansen husker nesten alt som har skjedd i serien, husker Perry selv, som spilte Chandler i serien, fint lite av hele tre av sesongene.

Dopet

Han var rett og slett for neddopet til å nå klare å huske hva som har skjedd. Dette kommer fram i et intervju med BBC Radio 2, i følge Vulture.

Blant annet husker han ikke at rollefiguren hans Chandler, ble sammen med Monica, spilt av Courtney Cox.

Da han fikk spørsmålet om hvilken episode han lite minst fra serien svarte han:

– Jeg tror svaret er at jeg ikke husker tre år av den. Så ingen av de episodene mellom sesong tre og seks. Da var jeg litt ute av det, sier han i intervjuet.

Misbruker

At Perry har slitt med en avhengighet til alkohol og smertestillende medisiner, har han tidligere vært åpen om. I 2003 sa han til People:

– Jeg kunne ikke stoppe. Til slutt ble ting så ille at jeg ikke kunne skjule det, og alle visste om det.

Perry blir ikke med når gjengen igjen samles til nye eventyr. Han er opptatt med teaterstykket The End of Longing, og har derfor ikke muligheten til å delta på gjenforeningen.