KONGE-SELFIE: Senkveld-guttene tok med seg Ice Cube og Kevin Hart på tur til slottet i Oslo. Det endte med en selfie med en av gardistene.
KONGE-SELFIE: Senkveld-guttene tok med seg Ice Cube og Kevin Hart på tur til slottet i Oslo. Det endte med en selfie med en av gardistene.

Tok konge-selfie med superstjernene

Etter å ha turnert Norge rundt, har Senkveld-duoen nå tatt med seg gjestene Ice Cube og Kevin Hart for å se slottet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Senkveld har de siste ukene besøkt flere norske byer hvor de har hatt direktesendinger fra lokale scener. Det har vært uker med lange dager, nye byer og utallige gjester.

Men nå har Senkveld-duoen kommet hjem til Oslo igjen, og selv om det kanskje hadde fristet å gå inn i det kjente studioet i Nydalen igjen, kan det se ut til Thomas Numme og Harald Rønneberg har latt seg bite av turist-basillen.

For vel hjemme i hovedstaden igjen, har de nå lagt ut på sightseeing med to av gjestene til neste program.

Rapperen Ice Cube og komikeren Kevin Hart fikk seg en skikkelig Oslo-opplevelse med hest og vogn opp Karl Johans gate før det endte med en skikkelig konge-selfie på slottsplassen.

– Det ble en fet dag i Oslo med Cube og Kevin. Jeg føler vi endelig har fått litt streetcred etter vi hang med guttaboys, sier Harald Rønneberg til TV 2 i etterkant av innspillingen på slottsplassen.

Yes, Kevin... Hot chocolate is hot.... 😂😂 #RideAlong2 @kevinhart4real

En video publisert av Daniel Hjorth (@danielhjorth)

Royal selfie

Selfien med hele gjengen foran slottet, med en heldig tilfeldig gardist, har allerede fått mange kommentarer på Facebook og Instagram, og mange kommenterer at det spesielt er én som har en fin dag på jobb.

God tirsdag, folkens! Vi er hjemme igjen, etter en fantastisk tur rundt om i det nydelige landet vårt! Og nå er vi i...

Posted by Senkveld med Thomas og Harald on 26. januar 2016

«En heldig jævel av en gardist» skriver en. «Den ene gangen han ikke hater på post», skriver en annen, mens en tredje Facebook-bruker kommenterer «Eg hadde ikje klart å holde meg alvorlig!»

Komiker Kevin Hart hadde show i Oslo Spektrum mandag kveld. Han er kjent fra filmer som Ride Along, Get Hard og The wedding ringer. Rapperen og skuespilleren Ice Cube er regnet som en av verdens beste rappere, og har også spilt i filmer som Ride Along, Friday After next og Barbershop. Både Ice Cube og Kevin Hart er i Oslo i forbindelse med deres siste film Ride Along 2 som har premiere på norske kinoer fredag 29. januar.