Lene Alexandra gjorde som Kim Kardashian

MODELL: Lene Alexandra i konkurransebikinien hun skal stille opp i Bikini Fitness med i Los Angeles, og med en av Lamborghiniene til eieren av Haralds Gym hvor hun trener til daglig.
MODELL: Lene Alexandra i konkurransebikinien hun skal stille opp i Bikini Fitness med i Los Angeles, og med en av Lamborghiniene til eieren av Haralds Gym hvor hun trener til daglig.
Men grunnen til at Lene Alexandra nå stiller opp på fotoshoot er en helt annen enn for noen år siden.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SLene Alexandra Øien (34) har endret livet sitt totalt de siste årene.

Da hun først dukket opp i offentligheten hadde hun et blikkfang bestående av pupper på 1,2 kilo med silikon, og hennes største ønske var å komme på coveret til mannebladet FHM.

Hun levde som glamourmodell, og var en stund lykkelig med valget sitt.

«Det var en spennende tid og jeg husker jeg var kjempestolt over å ha nådd det som den gang var et viktig mål for meg. Jeg prydet coveret på ulike blader i flere land og levde av å være modell og en levende merkevare» skriver hun på sin egen Instagram-konto om livet slik hun levde det før.

Tok ut silikonen og startet på nytt

Rett før Skal vi danse i 2008 bestemte Lene Alexandra seg for å legge glamour-tiden bak seg. Hun tømte puppene for silikon, gikk «all inn» på Skal vi danse, og gikk seirende ut fra parketten i siste program.

Etter dette startet hun egen bedrift og begynte som personlig trener, og lettkledde fotooppdrag var noe som hørte fortiden til.

Lettkledd modell

Men nå kan det for noen se ut til at hun er tilbake der hun var den gangen hun prydet mannebladenes forsider.

Den tidligere modellen har nemlig stilt opp på lettkledde bilder igjen, og poserer foran en knallrød Lamborghini.

Men grunnen til bildene er alt annet enn at hun ønsker å ta opp igjen sin tidligere karriere. Hun har nemlig gjort som Kim Kardashian.

– Jeg har trent en del damer i 40-50 års alderen, og de har sagt at de skulle foreviget kroppen da de var yngre. Jeg har latt meg inspirere av dem. Jeg er ung og veltrent, og det er kanskje bare denne gangen i livet. Jeg er veldig stolt av det jeg har oppnådd, så jeg har booket inn en del fotoshoots for å skape noen kunstverk, sier hun og ler av at vi sammenligner henne med Kardashian.

For Kim Kardashian gjorde nemlig akkurat det samme. Hun ville også forevige kroppen sin når hun følte den var på sitt beste, og med det booket hun inn flere fotoseanser, på akkurat samme måte som Lene Alexandra nå har gjort.

Kontroll selv

Det er en stor forskjell på tiden som glamourmodell og på bildene Lene Alexandra nå har tatt.

– Forskjellen er at jeg den gangen ble styrt rundt av mannfolk. Nå er det jeg som har kontroll. Det er min kropp, og jeg låner ut min kropp til en fotoshoot, akkurat som en bil, så stiller jeg ut for at det skal bli et fint bilde. Det er kunst for meg, sier hun til TV 2.

– Ser du på kroppen som et kunstverk?

– Ja, jeg velger å se på kroppen som et kunstverk. Jeg har en stor lidenskap for kropp, og det å forme og skape den. Fineart nudes for eksempel, jeg elsker det. Jeg kan sitte og bla i bøker med slike bilder. Det er ikke sånn at jeg går rundt og digger min egen kropp, men jeg er stolt av kroppen min, og det synes jeg vi kvinner skal være, sier hun bestemt og med stor selvrespekt.

Lene Alexandra har trent hardt i to år for å kunne stille opp i Bikini Fitness, en konkurranse som går av stabelen i Los Angeles på lørdag.

Skaper kunstverk

Og med sin nye kropp som hun er veldig stolt av å ha klart å trene fram, velger hun å ta bilder med like topptrente biler.

– Jeg lå ikke oljet utover på panseret, for vi måtte jo være forsiktig med de eksklusive bilene, men jeg poserte i strassbikinien min som jeg skal stille i bikini fitness-konkurransen med, sier hun om bildet TV 2 har fått av henne.

– Jeg synes det var veldig kult å få boltre meg i en Lamborghini. Litt skamløst. Det føltes veldig godt, sier hun og ler.