Til våren er det klart for en ny sesong av dokusåpen Bloggerne, og den femte sesongen vil skille seg fra de forrige.

Hele 12 bloggere er nemlig med på laget, og dette blir den mest omfattende sesongen noen sinne. Den vil gå over 20 episoder på TV 2s nye kanal TV 2 Livsstil.

Som kjent fra tidligere har «Komikerfrue» Marna Haugen trukket seg fra programmet, og stjerneparet John Arne Riise og Louise Angelica Riise har kommet til.

Men endringene stopper ikke der. Her er gjengen vi vil følge tett i den kommende sesongen:

Pappahjerte får oppfylt drømmen

En av årets nykommere er mannen bak bloggen «Pappahjerte», Peter Kihlman, og han har Norges mest leste blogg skrevet av en mann.

– Jeg har alltid drømt om å få være med, sier han.

– Da sjansen bød seg kastet jeg meg over den som en pitbull etter biff. Som blogger mener jeg at det er noe av det største man kan oppnå og jeg føler meg beæret som har fått lov til å slippe TV 2 inn i heimen og vise sider av vårt liv som kanskje ikke kommer frem på bloggen, forteller han.

– Hva kan seerne forvente å se fra ditt liv?

– Jeg tror seerne vil få et mer helhetlig bilde av hverdagen her hjemme og en skikkelig titt bak fasaden. Hvordan det ser ut der vi egentlig ikke vil at man skal filme, hvordan en hverdag egentlig ser ut og hva som egentlig skjuler seg bak alle bilder og bokstaver, sier han.

Riise liker å bli fulgt av kameraene

Tidligere i høst ble det kjent at moteblogger Louise Angelica og John-Arne Riise skal være med i serien. De har begynt filmingen, og de to sier det er uvant å ha et crew hjemme hos seg selv.

– Det er veldig uvant for jeg er en privat person hjemme. Så det var jo dette vi var spente på. Men det har gått veldig bra. Vi har kost oss og hatt det gøy med crewet som har fulgt oss, og ikke minst med våre egne filmkameraer, sier John Arne

Sophie Elise er klar for mer

Friluftsbloggeren Tonje Blomseth har i høst vært å se i Eventyrjentene på NRK. Nå er hun klar for Bloggerne.

– Jeg ble med i Bloggerne fordi jeg tenkte det var en fin mulighet til å vise litt mer av den livsstilen jeg lever på hjemmebane, og ikke bare på tur.

Noen av bloggerne har allerede blitt godt kjent gjennom TV-ruta. Sophie Elise Isachsen er klar for sin femte sesong av serien, og hun gleder seg til fortsettelsen.

– «Bloggerne» har vært en del av min hverdag i flere år, og det er jo en stor del av mitt liv. Jeg er glad i produksjonsteamet og det har vært en veldig fin reise for meg som har fått meg mer inn i tv, og som har gitt meg mange muligheter, sier hun.

Bloggerne skal gå hver dag

«Bloggerne» skal sendes på TV 2 Livsstil til våren, og til forskjell fra tidligere år skal programmet gå hver dag fra mandag til torsdag over fem uker.

– Bloggerne har vært en bauta på TV 2 Bliss og på TV 2 Sumo, og nå når serien blir med over på TV 2 Livsstil har vi gjort serien større og investert mer enn noensinne. Vi følger nå 12 bloggere, som er alt fra rosabloggere til fluefiske-entusiaster. Vi er veldig fornøyd med bredden i casten, og gleder oss til å vise frem den nye versjonen av serien «Bloggerne», sier programdirektør i TV 2, Jarle Nakken.

Varm opp til neste sesong av Bloggerne på TV 2 Sumo!

Se flere klipp fra Bloggerne her:

Vis flere